foto1
foto1
foto1

Opnieuw onnodige nederlaag Schijndel/DeWit

Schijndeldwit3Vlijmen - Schijndel/DEWIT heeft zich een slechte dienst bewezen door onnodig de punten bij Vlijmense Boys in Vlijmen te laten. Schijndel/DEWIT startte sterk en door een mooie actie van Bart de Wit op links kwam de bal scherp voor het doel maar kon helaas niet binnen geschoven worden. Direct daarna kreeg ook Vlijmense- Boys een kansje maar ook deze werd niet benut. Het werd een wedstrijd waar beide partijen vol voor de winst streden zonder verder tot echte kansen te kunnen komen. Jammer dat in de 30e minuut een foutieve uittrap van keeper de Louwere in de voeten van de spits van de thuisploeg terecht kwam en deze wist wel raad met dit presentje en scoorde de 1-0 wat ook de eindstand werd.

In de rust werd Jordy van Kasteren vervangen door Vincent van Rozendaal. Vijf minuten na rust een mooie aanval over links maar de voorzet van Dani van Wijk werd maar net door Tommy van Schijndel naast getikt. Even later werd een foute terugspeelbal van Robin van Schijndel door de spits van de thuisploeg op de lat getikt maar Robin van Schijndel bracht  zelf weer redding. In de 60e minuut komt Kai de Visser alleen op de keeper af, omspeelt deze maar kan toch niet tot scoren komen. Even later wordt Kai de Visser vervangen door Bas Wagenaars. Na een overtreding  buiten het strafschop gebied neemt Stan Guns een perfecte vrije trap die op een miraculeuze wijze door de keeper van Vlijmense- Boys wordt overgetikt. Vijf minuten voor het einde redt de keeper van de thuisploeg nog een prima schot van Dani van Wijk en zo gaat Schijndel/DEWIT met lege handen naar huis. Een punt was zeker verdiend geweest.
Volgende week is de thuiswedstrijd tegen Taxandria. Foto ontvangen van Schijndel/De Wit