Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

‘Nederland Verbouwt’ zou aflevering herhalen: Peter en Marleen in Wijbosch

Nederland verbouwt Peter en MarleenHilversum / Schijndel - AVRO/TROS zou vanavond vrijdag 12 mei om 22.20 uur op NPO 1 de aflevering van 'Nederland Verbouwt' herhalen die eerder op donderdag 23 februari dit jaar uitgezonden werd. Daarin zou te zien dat de idealistische veertigers Peter en Marleen in het Brabantse Wijbosch hun eigen huis bouwen van hout, strobalen en leem. Echter de omroep besloot anders en gisteren werd een uitzending van Studio Sport ingelast waardoor deze aflevering wellicht op een ander moment toch nog uitgezonden gaat worden. In de aflevering is te zien dat Peter bijna alles in zijn eentje doet, zo duurzaam en energiezuinig mogelijk. Dat het daardoor een meer-jaren-project is, is voor hen geen enkel probleem.

De 28-jarige Ilona heeft een puberpleegdochter van 18 jaar in huis. Hoewel ze zelf nog heel jong is, en er helemaal alleen voor staat, gaat ze nog twee pubermeiden opvangen. Ze verbouwt de eerste verdieping, zodat er twee extra slaapkamers voor de meiden bij komen.

Mocht u de aflevering nu al eventueel willen zien dan kan dat ook via uitzending gemist. Het is bij de redactie niet bekend wanneer de herhaling alsnog wordt uitgezonden.

Nederland verbouw huis Wijbosch