Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

Hypnose in de bibliotheek

Bibliotheek de Meierij 2016Schijndel - De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Zo is er op zaterdagochtend 20 mei én maandagavond 12 juni 2017 in de bibliotheek in Schijndel een lezing over hypnose verzorgd door KennisMaker Bettie Hellings. Hypnose kan worden ingezet voor alle leeftijdsgroepen, ook (of juist vooral) voor kinderen.

Kinderen hebben een grote fantasie, zijn gewend om nog elke dag nieuwe dingen te leren en staan open voor nieuwe dingen. Ze kunnen snel schakelen tussen realiteit en verbeelding. Kijk maar eens naar hoe ze spelen; ze kunnen helemaal opgaan in hun spel of in een verhaal. Dit is al een vorm van trance of hypnose. Komt de term; “kusje erop”, u bekend voor? Zo ja, dan hebt u zelf al hypnose ingezet.

Wilt u meer weten hoe u zelf uw kind kunt helpen met hypnose?
Wilt u weten hoe u taal positief kan inzetten om uw kind te helpen?
Kom dan met uw kind(eren) naar de bijeenkomst op zaterdagochtend 20 mei (10.30-11.30 uur).

Benieuwd naar meer?
Wilt u weten waarvoor hypnose verder nog kan worden ingezet?
Wilt u zélf ervaren hoe krachtig onze geest is?
Kom dan naar de bijeenkomst op maandagavond 12 juni (20.00-21.30 uur).

Beide lezingen zijn gratis toegankelijk.

Bettie Hellings werkt als coach en mediator.
Omdat ze altijd gedreven is om betere en snellere hulp te kunnen bieden, heeft zij zich al enige jaren geleden gespecialiseerd in het werken met diverse hypnosetechnieken. Ze is o.a. internationaal gecertificeerd en geregistreerd hypnotherapeut en coach, gecertificeerd mesmerist en Javaans magnetist, Soul Key Transformation coach en IEMT practitioner. Hypnose wordt door Bettie ingezet voor het oplossen en/of verminderen van psychische en lichamelijke klachten.

KennisMakers
KennisMakers is een initiatief van de Bibliotheek Meierijstad, waarbij de bibliotheek op zoek is naar verhalen van mensen die een passie hebben voor of kennis hebben over een bepaald onderwerp en daarover willen vertellen in de bibliotheek. Meer informatie? Kijk op www.bibliotheekmeierijstad.nl