Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

Voorinschrijving 7e Schijndelse Avondvierdaagse van start

avondvierdaagse aankondiging 1Schijndel - Op dinsdag 13 juni gaat de Avondvierdaagse weer van start. Vanaf aanstaande dinsdag 16 mei is het mogelijk om in te schrijven voor de Avondvierdaagse van Schijndel. Tijdens winkelopeningstijden kan er tot en met 10 juni ingeschreven worden bij TabAktief Jan van Roessel, Hoofdstraat 95, Schijndel. Elk jaar wint dit evenement aan populariteit. Sportiviteit in combinatie met gezelligheid en het feit dat bijna iedereen hier aan mee kan doen, maken dit evenement tot iets unieks. Bekijk de reportages van 2016 en 2014 nog eens terug.

De routes lopen in en rondom Schijndel over verharde en onverharde wegen. Ieder jaar probeert men om bijzondere dingen in de routes op te nemen. Zo werd bijvoorbeeld in het verleden de kloostertuin in het centrum van Schijndel al eens aangedaan. Dankzij diverse sponsoren zijn er leuke verassingen voor de wandelaars. Onderweg zijn er altijd wel enkele traktaties, aangeboden door bedrijven en enkele Schijndelse supermarkten. 

Ook dit jaar is het zeker de moeite om weer mee te lopen. Er kunnen afstanden gelopen worden van 5, 10 of 15 kilometer. Net als voorgaande jaren is er ook een speciale “rolstoelroute” van 5 km.  De 5 en 10 kilometer kunnen starten van 17.30 tot 19.00 uur en de 15 kilometer van 17.30 tot 18.30 uur. De startplaats is ook dit jaar weer bij ’t Spectrum.

Inschrijfgeld voor vier dagen is bij voorinschrijving € 4,-. Je moet minimaal drie dagen lopen om een herinnering te ontvangen. Kijk voor meer informatie over de Avondvierdaagse op 13-14-15-16 juni op: www.avondvierdaagse-schijndel.nl. Wil je via Facebook op de hoogte gehouden worden , like dan de pagina “Avondvierdaagse Schijndel”.

avondvierdaagse aankondiging 1