Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

Vandaag Hemelvaartrit met oldtimers

OldtimerritSchijndel - HW&VC Midden-Brabant organiseert vandaag donderdag 25 mei, op Hemelvaartdag, de jaarlijkse Hemelvaartrit. Dit is een rit speciaal bedoeld voor oldtimer bromfietsen, solexen, motoren en auto’s van 25 jaar en ouder en specials. U bent uiteraard ook welkom om de klassiekers bij de sporthal te komen bewonderen. De route door het Brabantse land heeft een lengte van circa 80km en wordt uitgezet met pijlen. Halverwege wordt er gestopt bij een pauzeplaats met een ruime parkeervoorziening, de route eindigt wederom bij Sporthal de Dioscuren in Schijndel.

U kunt inschrijven vanaf 9.30 uur bij Sporthal De Dioscuren, Bunderstraat 6b in Schijndel. De kosten voor deelname aan deze rit bedragen € 5,00 per voertuig inclusief een kopje koffie. Clubleden betalen € 2,50. De voertuigen, beginnend met de solexen, starten vanaf 11.00 uur. 

De vereniging
Oldtimerclub HW&VC ‘Midden-Brabant’ begon in 1993 geleden in Berlicum met slechts enkele leden met een kleine show. Kort daarna werd de eerste rit georganiseerd. De kern van de clubactiviteiten is inmiddels verplaatst naar Schijndel.


De lage contributie, de makkelijke toegankelijkheid en de gezelligheid van de club maakte dat vele liefhebbers de weg wisten te vinden naar HW&VC. Het maakt bij deze club namelijk niet uit wat voor type voertuig of wat voor merk je interessant vindt; de liefde voor oldtimers en techniek staat centraal. Mede door deze diversiteit kan de club elk jaar interessante activiteiten organiseren, zoals musuembezoeken, technische avonden, filmavonden en natuurlijk drie maal per jaar een oldtimerrit. Wilt u meer weten over deze oldtimerclub en de activiteiten van deze club? Bezoek dan de website www.hwvc.nl  en neem een kijkje op de facebookpagina www.facebook.com/hwvcmb.

Oldtimerrit.jpg 1 
Oldtimerrit.jpg 2