Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

Zomer bij café de Sok

cafe de sok guilty fithySchijndel - Met de zomer voor de deur heeft café de Sok in de afgelopen weken haar zomerplanning bekend gemaakt. Naast het terras en de jaarlijkse evenementen zijn er ook weer nieuwe evenementen en komt er een shisha lounge op de buitenplaats. Op Hemelvaartsdag donderdag 25 mei lanceert het concept Guilty & Filthy wat volledig in het teken staat van zomerse en sexy muziek aangevuld met een overdosis guilty pleasures en foute hits. Het evenement begint om 14:00 uur en onder andere Q-Music Het Foute Uur en Tomcio zullen optreden.

Men wil graag een fijne zomerse sfeer tijdens Hemelvaart waar iedereen vooral heel erg van kan genieten zonder helemaal uit hun plaat te moeten springen. Ook de aankleding zal hieraan bijdragen. Loungebanken, lampionnen en wanneer het avond wordt hebben we de juiste intieme verlichting die zal zorgen voor een hele relaxte sfeer. Daarnaast zullen de guilty pleasures bij iedereen een glimlach op hun gezicht toveren en misschien durven sommigen zelfs wel mee te zingen!

Shisha Lounge
De buitenplaats (achter de Sok) wordt dit jaar ingericht als shisha lounge. Loungebanken, oosterse tapijten en niet te vergeten waterpijpen. De hele zomer lang kun je hier chillen en heb je de mogelijkheid verschillende smaken tabak te bestellen.


“Onder de bezoekers merken ze dat het steeds populairder wordt om zo nu en dan een waterpijp te gebruiken. Men wil ze daarom graag bieden waarnaar gevraagd wordt en met de ‘nieuwe tuin’ hebben ze daar nu ook de mogelijkheid voor”.