Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

Korfbal World Cup 2017

U17 KWC 2017 kleinSchijndel - Voor de 19e editie van U17 Korfbal World Cup 23, 24 en 25 juni hebben zich negen landen ingeschreven:Titelverdediger Nederland, België, Taiwan, Tsjechië, Engeland, Catalonië, Duitsland, Portugal en Hongarije. Om het deelnemersveld aan te vullen tot een even aantal, zal het U17 Team van KNKV RTC Zuid toegevoegd worden. Dit team maakt deel uit van het Talent-ontwikkelings programma van het KNKV. Zij spelen mee zonder mededinging, dus hun resultaten worden niet meegenomen in de rangschikking. Dit internationale korfbaltoernooi is bedoeld voor landenteams in de U17 categorie en wordt gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 Juni in sportcomplex De Dioscuren in Schijndel. Onder de deelnemers bevinden zich de sterkste jeugdlandenteams ter wereld. De organisatie is voor de 16e maal in handen van korfbalvereniging De Boemerang in samenwerking met het KNKV-korfbaldistrict Zuid. Foto's: Esther van Heertum van den Bersselaar

Er heeft een loting plaats gevonden om de teams in 2 groepen te plaatsen:
- Poule A: Nederland, Catalonië, Taiwan, Duitsland, Hongarije
- Poule B: België, Engeland, Tsjechië, Portugal, KNKV RTC Zuid.

Zaterdag
De ploegen strijden op zaterdag in twee poules om de beste klassering.

Zondag
De top vier van zaterdag, (A1-A2- B1-B2) spelen op zondagmorgen halve finales om te bepalen wie gaat spelen in de finalewedstrijden om de plaatsen 3-4 en 1-2. De overige teams spelen voor de plaatsen 5 tot en met 10. Eerst in 2 nieuw te vormen Poules en daarna kruiswedstrijden om de eindrangschikking te bepalen.

De laatste informatie en het wedstrijdschema van het U17 Korfbal World Cuptoernooi is te vinden op de toernooiwebsite: www.u17kwc.com.

U17 KWC 2017 1
U17 KWC 2017 2