Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

Laatste week voorinschrijving wandelvierdaagse

avond4daagse W.S.V. AlicoSchijndel - Dinsdag 13 juni is het zover: het begin van de 7e Schijndelse Avondvierdaagse. Vanaf 17.30 uur kunnen de eerste wandelaars starten vanaf  ’t Spectrum. Er liggen mooie routes klaar, welke gaan door Schijndel en omgeving. Tijdens winkelopeningstijden kan er nog  tot en met 10 juni  ingeschreven worden bij Tabak en Kansspelen Jan van Roessel, Hoofdstraat 95, Schijndel. Inschrijfgeld voor vier dagen is bij voorinschrijving slechts € 4,-. Tijdens de Avondvierdaagse kan er ook ingeschreven worden bij  het inschrijfbureau in ’t Spectrum.  Het inschrijfgeld voor vier dagen is dan € 5,-. Om wachttijd bij het inschrijfbureau  te voorkomen, is het raadzaam om van de voorinschrijving gebruik te maken.

Er kan 5, 10 of 15 kilometer gelopen worden en er is ook een speciale rolstoelroute van 5 km. De 5 en 10 kilometer kunnen starten van 17.30 tot 19.00 uur en de 15 kilometer van 17.30 tot 18.30 uur. Je moet minimaal drie dagen lopen om een herinnering te ontvangen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om elke dag mee te lopen, dan is er ook de  mogelijkheid om bij het inschrijfbureau in ’t Spectrum per dag in te schrijven ( € 2,- ).

Het beloven vier sportieve en gezellige dagen te worden. Dus trek je wandelschoenen aan en doe mee aan de 7e Schijndelse Avondvierdaagse. Kijk voor meer informatie over de Avondvierdaagse op 13-14-15-16 juni op: www.avondvierdaagse-schijndel.nl De avondvierdaagse is ook te vinden op facebook “Avondvierdaagse Schijndel”.