Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

Samenwerking Arriva met iLost

Regio - Aarriva bussenrriva optimaliseert het proces van gevonden en verloren voorwerpen in Brabant door samen te werken met iLost. Deze samenwerking is ingegaan per 1 juni. Het is een pilot die wordt uitgerold in Brabant en deze heeft als doel om verloren voorwerpen weer snel terug te krijgen bij de eigenaar. Van sleutels tot mobiele telefoons, van rugzakken tot kinderwagens, iedere dag weer blijven er veel spullen achter in de bussen van Arriva. Het online platform iLost faciliteert het proces om deze voorwerpen snel te digitaliseren en via een online zoeksysteem vindbaar te maken. Arriva-medewerkers plaatsen de gevonden voorwerpen binnen één werkdag op iLost. Reizigers kunnen daarna zelf zoeken naar vermiste spullen in de database van iLost. Voorwerp gevonden? Dan kan de reiziger ervoor kiezen om het op te halen bij één van de Arriva Stores (Breda, ’s-Hertogenbosch of Tilburg), of voor extra gemak door het thuis te laten bezorgen. Op arriva.nl/ilost is meer informatie beschikbaar en zijn de eerste voorwerpen reeds geregistreerd en vindbaar. Hogere klanttevredenheid:
Gemak en snelheid zijn belangrijke waardes voor reizigers als ze iets verloren zijn. Het verloren voorwerp is vaak van emotionele en financiële waarde voor de klant. Met iLost is er een snel en gebruiksvriendelijk proces met goede resultaten en hierdoor een hoge klanttevredenheid.

Pilot:
Tijdens de pilotfase van 3 maanden vindt een periodieke evaluatie plaats en aan het einde van deze periode worden de resultaten besproken voor verdere uitrol in andere Arriva-regio’s in Nederland.

arriva logo