Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

34e editie Duke's Trophy toernooi bij s.v. Avanti'31

Dukes TrophySchijndel - Dit weekend vindt de jaarlijkse editie van het Eurosportring-toernooi plaats bij s.v. Avanti ’31. Tijdens dit toernooi komen E- en D-pupillen en C-, B- en A-junioren, uit diverse Europese landen, in actie. De deelnemende teams worden op vrijdag 9 juni 2017 door de organisatie verwelkomd in de bestuurskamer van s.v. Avanti’31. Op zaterdag beginnen de voorrondes, deze worden onderbroken door de welkomstceremonie op het hoofdveld. 's Avonds kan er gezwommen worden in het binnenzwembad gelegen naast het sportpark. Tevens kan men terecht in de kantine op het sportpark waar de avond gevuld wordt met muzikale ondersteuning. Zondagochtend worden de laatste voorrondes gespeeld en in de middag zullen de finalewedstrijden plaatsvinden. Na afloop van het toernooi zal de prijsuitreiking plaatsvinden op het hoofdveld van het sportpark.


Op de website is te lezen dat SV Avanti '31 dit toernooi voor de 34e keer organiseert, met de ervaringen van de voorgaande jaren kennen zij alle in's en out's van dit fantastische programma. De organisator biedt een weekend met een goede combinatie van wedstrijden en tijd die gebruikt kan worden voor andere activiteiten in Schijndel en omgeving. De jonge spelers en speelsters maken op en rond de voetbalvelden, kennis met elkaars gewoonten en cultuur. Euro Sportring draait om plezier, sfeer en sport.

Op vrijdagavond 9 juni wordt de officiële opening van het toernooi gehouden. Alle teams worden om 19.30 uur op Sportpark de Molenheide verwacht. Om 20.00 uur krijgen de teams de gelegenheid zich dan te presenteren.

Als u komt kijken naar het Duke's Trophy toernooi en u komt met de auto, parkeer uw auto dan op de parkeerplaats bij het zwembad. Hier kunt u gratis parkeren en u loopt binnen 1 minuut naar het sportpark.

Deelnemende landen
  • Belgie
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Nederland

Voor meer informatie over de Duke’s Trophy kunt u terecht op dukestrophy.nl en op euro-sportring.com.

Dukes Trophy editie 2016
Dukes Trophy editie 2016 1