Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

NIEUWS: 1 juli opening nieuw café Schijndel: De HeerenMeester

Eigenaren HeerenmeesterSchijndel - Vanaf 1 juli is Schijndel een café rijker: De HeerenMeester. Zoals een aantal weken geleden bekend werd gemaakt, heeft café de Kikvorsch nieuwe eigenaren gekregen. Vanaf het moment dat Alex, Stephan, Ronald en Nicky de sleutel hebben gekregen, zijn ze begonnen met een verbouwing. En met resultaat want op 1 juli zal het nieuwe café met de nieuwe naam, de HeerenMeester, geopend worden. Het café heeft een compleet eigen stijl gekregen. Ronald: 'We willen met de HeerenMeester de sfeer van vroeger creëren. En hierbij staat aandacht voor onze gasten en producten voorop. We willen nèt dat beetje extra geven.''Er zullen speciale bieren en wijnen geserveerd worden. En ook de koffie is met zorg geselecteerd. Daarnaast komt er ook een kleine borrelkaart, waardoor het onze gasten aan niks kan en mag ontbreken'. Aldus Alex. Stephan: 'We willen graag een luxe borrelcafé met een gezellige ongedwongen sfeer creëren.  Een open haard,  warme aankleding, gezellige muziek, mooie producten en extra aandacht voor onze gasten, dát moet het totaalplaatje van de HeerenMeester worden. Daarnaast willen we ook regelmatig live muziek laten spelen en ook voor sport kun je bij ons terecht'.

Nicky: 'Live sportuitzendingen, darten op de verschillende dartboards of een potje poolbiljart. Het kan allemaal bij ons'. Bovendien kun je ook voor een feestje bij de HeerenMeester terecht. Verjaardagen, bruiloften, kraamfeesten. Er is een compleet vernieuwde zaal met authentieke aankleding. Deze zaal is voor maximaal 175 personen.

Op zaterdag 1 juli 2017 zal de HeerenMeester officieel geopend worden. En iedereen die een kijkje wil komen nemen is vanaf 16.00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje. HeerenMeester is elke woensdag en donderdag vanaf 16.00 uur, elke vrijdag vanaf 13.00 uur en elke zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur geopend. 

HeerenMeester