Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

VIDEO: Eerste avond Avond4Daagse Schijndel

wandelvierdaagse 1Schijndel - Dinsdagavond 13 juni was het zover: de start van de 7e Schijndelse Avondvierdaagse vanaf 't Spectrum. Traditiegetrouw lagen er mooie routes klaar, 5, 10 en 15 km langs en dwars door de mooie Schijndelse natuur. Prachtig wandelweer voor de wandelaars waarbij de voorinschrijving hoger bleek dan vorig jaar, namelijk ruim 800. Een camerateam van TVSchijndel was vanaf de start erbij en volgde de vele lopers langs de pauzeplaatsen. Op de route 10 en 15 km maakten zij een impressie van de lopers bij de eendenkooi van de familie Gloudemans op de Vlagheide. Een uitgebreide fotoreportage is te vinden in het fotoboek.

Het beloven nog drie sportieve en gezellige dagen te worden. Dus trek je wandelschoenen aan en doe mee aan de 7e Schijndelse Avondvierdaagse.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om elke dag mee te lopen, dan is er ook de mogelijkheid om bij het inschrijfbureau in ’t Spectrum per dag in te schrijven (€ 2,-). Kijk voor meer informatie over de Avondvierdaagse op 13-14-15-16 juni op: www.avondvierdaagse-schijndel.nl
De avondvierdaagse is ook te vinden op facebook “Avondvierdaagse Schijndel”.

avond 4 daagse dag 1 018 
 avond 4 daagse dag 1 006
 avond 4 daagse dag 1 025
 avond 4 daagse dag 1 042