Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

Intocht avondvierdaagse

avond 4 daagse dag 1 006Schijndel - Afgelopen dinsdag 13 juni begon de 7e Schijndelse Avondvierdaagse. Ca. 1400 wandelaars gingen van start onder prima weersomstandigheden. Op vrijdag 16 juni wil de organisatie van de laatste kilometer een feestelijke intocht maken. Wandelaars die deel willen nemen aan de intocht worden geadviseerd om deze vrijdag op aangepaste tijden te starten: de 15 km. om 17.00 uur, de 10 km om 17.30 uur en de 5 km om 18.30 uur. Op het einde van de routes komen alle wandelaars bij elkaar  in het Jansenpark aan de  Hoofdstraat. Rond 20.00 uur zal van hieruit aan de intocht begonnen worden. Voorafgegaan door de drumfanfare zal men dan via Molenhof, Molenstraat, Hoofdstraat, Centrum (langs de glazen boerderij) en  Kluisstraat naar  ’t  Spectrum lopen.
Natuurlijk is het voor de wandelaars heel leuk als er langs het laatste gedeelte van de route mensen staan om ze aan te moedigen en te feliciteren met het uitlopen van de Avondvierdaagse.


Feest bij 't Spectrum
Bij ’t Spectrum kunnen de wandelaars hun welverdiende medaille in ontvangst nemen bij het inschrijfbureau en zal de Avondvierdaagse afgesloten worden met een klein feestje. Bij mooi weer staat er een groot terras op het plein voor ’t Spectrum en zal er ook voor de kinderen wat te doen zijn. De bekende Schijndelse DJ Richard Schoenmaker zal proberen om de vermoeide voetjes nog even van de vloer te  krijgen. Ook familie, vrienden en kennissen van de wandelaars zijn welkom bij ’t Spectrum. Kijk voor meer informatie over de Avondvierdaagse op 13 -14-15-16  juni op: www.avondvierdaagse-schijndel.nl