Get Adobe Flash player
Apps Facebook icon Apps Twitter icon Apps Instagram icon
Mark Mutsaars
winkelreus computers
plus
cafe de sok1
voetselect3 continu
Twanvissers-blok2
TVS GIFF b
Showplaza logo 150X85
rabobank
TVE-banner
Logo HH .jpg

Koninklijke onderscheiding voor Peter Sep

Peter SepSchijndel – Vanmiddag zondag 27 oktober 2013 heeft burgemeester Jetty Eugster-van Bergeijk een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Schijndelaar P.J. [Peter] Sep [68 jaar]. Hij is sinds vandaag bijgeschreven als Lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Sep ontving vanmiddag zijn Koninklijke onderscheiding met de daarbij behorende versierselen in Sociaal Cultureel de Vink aan de Hoevenbraaksestraat in Schijndel. De heer Sep heeft en zet zich nog steeds belangeloos in als dirigent van diverse [kerk]koren op verschillende locaties in Schijndel en omgeving. Hieronder kunt u lezen vanwege welke verdiensten de heer Sep deze onderscheiding vanmiddag heeft ontvangen. Ook ziet u daar een kleine fotoreportage van de huldiging.

Beschrijving bijzondere verdiensten
Decorandus ontplooide/ontplooit de volgende activiteiten:
• Als dirigent van het Paulus Dameskoor van de Kerk H. Paulus in Schijndel. Wegens samengaan van de vier parochies binnen de gemeente is het koor in juli van dit jaar gestopt.
• Vervanger van de vaste dirigent en tevens penningmeester van Gemengd Zangkoor Vita Nuova.
• Dirigent bij gemengd Seniorenkoor Hertog Jan.
• Dirigent van het gemengd kerkkoor van de Heilige Servatiuskerk in Schijndel.
• Dirigent van het kerkkoor van de H. Anna in Hintham ’s-Hertogenbosch.


Overwegingen
Decorandus is een zeer gedreven persoon met name op het terrein van het kerkelijk leven, meer in het bijzonder als dirigent van diverse (kerk)koren, die ten goede komen aan de (lokale) samenleving. Door zijn persoonlijke inzet voor de diverse koren ondersteunt hij deze samenleving in bijzondere mate.
Peter-1 Peter-2 Peter-3
Peter-4 Peter-5 Peter-6
Peter-7 Peter-8 Peter-9