foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Programma voor jong en oud bij het Winterpark Schijndel – aanstaande vrijdag Grand Opening

Winterpark - high ligthsSchijndel - Het is zover, de schaatsbaan op de markt gaat aanstaande vrijdag open en er is een groots programma gemaakt om er voor iedereen gedurende een 4-tal weken een mooi evenement van te maken. Het Winterpark Schijndel, ijzingwekkend gezellig. Daarom is er vanaf 13 december iedere avond entertainment in ’t Pakhuyzz Wintercafé bij Winterpark Schijndel. Aanstaande vrijdag wordt het winterpark op spectaculaire wijze geopend waarbij er groots wordt uitgepakt. U leest er hieronder meer over. Vanaf aanstaande donderdag 12 december 2013 tot en met zondag 5 januari 2014 ligt er weer een schaatsbaan in het centrum van Schijndel. Tussen de kerk en De Glazen Boerderij kunnen bezoekers de schaatsen onderbinden voor een sfeervol rondje op de schaatsbaan. Het winterpark bestaat uit een onoverdekte schaatsbaan, een speciale kinderijsbaan en een sfeervolle tent van zo’n 300 m2. Gedurende vier weken worden er verschillende activiteiten georganiseerd op het ijs en in de tent, hierbij kun je denken aan ‘sterren dansen op het ijs’ of curling. Kortom, winterpret voor jong en oud. Het complete entertainingsprogramma in het Wintercafé van dag tot dag vindt u hieronder, met voor ieder wat wils. Voor alle in het programma genoemde activiteiten is de entree gratis, alleen voor de oud & nieuwparty wordt entree gevraagd. Op welke dag[delen] iedereen kan gaan schaatsen [open schaatsen] kunt u vinden op de website van het Winterpark.

 


Winterpark - ijzingwekkend gezelligSOS700
Winterpark Schijndel is, net als twee jaar geleden, een initiatief van SOS 700. Een stichting van Schijndelse ondernemers die de ambitie heeft om zich in te zetten voor de Schijndelse samenleving. Op 2 oktober jl. ondertekende het bestuur van Stichting Winterpark Schijndel het contract en hiermee werd de oprichting van Stichting Winterpark Schijndel een feit.


Sponsoring
Door de handen ineen te slaan is er voor gezorgd dat iedereen dit jaar kan genieten van een schaatsbaan. Sponsoring is hierbij onontbeerlijk. De schaatsbaan wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. C1000, De Wit Schijndel, CreativeCreation, Synergie en HLB Van Daal en Partners. Fantastisch om in deze sombere economische tijden sponsoren te vinden. De gemeente heeft ervoor gezorgd dat de stroomaansluiting geregeld is en draagt bij in de energiekosten. Het winterpark is zoveel als mogelijk een Schijndels evenement. Pakhuyzz Van Zoggel Catering neemt de horeca voor haar rekening.
Vele vrijwilligers zetten zich in om de schaatsbaan tot een succes te maken. Zo houden leerlingen van het Elde College zich bezig met allerlei taken rondom de schaatsbaan in het kader van maatschappelijke stage.


Horeca
De invulling van het horecapaviljoen bij Winterpark Schijndel is uitbesteed aan ’t Pakhuyzz in Schijndel. Dit restaurant met twee feestzalen wordt gerund door Daan van Zoggel. Samen met zijn andere bedrijf, van Zoggel complete catering is ‘t Pakhuyzz de ideale partner om het Wintercafé te runnen. Naast Daan zullen de bedrijfsleiders van ’t Pakhuyzz, Thomas de Groot, en bedrijfsleider van van Zoggel complete catering, Michel Verkuijlen een bijdrage leveren aan de invulling van het Pakhuyzz Wintercafé.


Winterpark - sfeerimpressieLive entertainment
Als doel is gesteld om in en met Schijndel een mooi entertainment programma op te stellen voor jong en oud. Zo worden er artiesten en bedrijven uit Schijndel aangetrokken om mee een dag(deel) in te vullen. Het programma is zeer gevarieerd van All you need is love, bingo middag voor de senioren tot kinderkerst middag voor de kleinste onder ons. Maar ook zeker live entertainment met Lucien Martin, Die Drei Dörfer musikanten, top band Noah, Toon Wouters, Smartlappenkoor van ome Jan en nog veel meer. Daarnaast gaan we knallend het nieuwe jaar in met een spetterende Nieuwjaars Party. Ook overdag bent u welkom in ’t Pakhuyzz Wintercafé. Zijn uw kinderen aan het schaatsen en u wilt lekker warm genieten van een bakje koffie/thee of warme chocomel en toch uw kinderen kunnen zien, dat kan. Elke dag om 10 uur worden de deuren van het Wintercafé geopend en bent u welkom voor een drankje of hapje. Kom dus kijken want iedere dag beloofd een waar spektakel te worden! Iedere dag gratis entree. Voor meer informatie over het programma kunt u terecht op www.winterparkschijndel.nl.


Programma Winterpark Schijndel

Winterpark - plattegrondGrand opening - vrijdag 13-12-2013
Het is zover, de schaatsbaan op de markt komt er weer aan en er is een groots programma gemaakt om er voor iedereen een mooi evenement van te maken. Daarom is er vanaf 13 december iedere avond entertainment in ’t Pakhuyzz Wintercafé bij Winterpark Schijndel.
Natuurlijk moet dit op spectaculaire wijze geopend worden met de grand opening op 13 december waarbij er groots wordt uitgepakt. Er zal van 18.00 tot 19.00 gratis bier en wijn worden uitgedeeld door de Bavaria promo meisjes. Daarnaast worden er tussen 21.00 en 22.00 gratis XXL gehaktballen uitgedeeld. Een spetterende dj zorgt voor de muzikale invulling van de avond. Betreed de rode loper en stap in de wereld van schaatsen en entertainment.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 23.00 uur en de grand opening begint om 18.00 symbolisch met het doorknippen van het lint door stichting winterpark


Skijndelse Apres skaatsparty - zaterdag 14-12-2013
Na een tijdje lekker schaatsen is het natuurlijk lekker om even te ontspannen. Na het skiën gaan we altijd apres skiën dus na het schaatsen gaan we lekker apres skaatsen. Apres skiën heel bekend en heel gezellig in Oostenrijk. Het Pakhuyzz Wintercafé haalt deze gezelligheid naar Schijndel. DJ Toon Wouters (bekend van de apres ski in Westendorf) komt alle leuke apres skaats plaatjes draaien. Dit allemaal vanuit een ski gondel. Dus zorg dat je erbij bent want dit wil je toch niet missen.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 24.00 uur en de Après Skaatsavond begint om 19.30 (gratis entree).


Engelenmars - zondag 15-12-2013
Voor alle engeltjes is er dan een gratis kop warme chocomel te verkrijgen. Ouders, opa’s en oma’s kunnen in het Pakhuyzz Wintercafé lekker genieten van een kop verse koffie of thee, een drankje en natuurlijk een lekker hapje.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 23.00 uur (gratis entree).


Smartlappen festival - maandag 16-12-2013
Overdag komen de scholen genieten van de schaatsbaan. U als ouder bent natuurlijk van harte welkom in het Pakhuyzz Wintercafé om te kijken hoe u kinderen het er af brengen. De koffie staat klaar. In de avond hebben we tranentrekkers en meezingers. Een heerlijke avond lekker ontspannen met de live gezongen smartlappen door het smartlappenkoor van Ome Jan.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 23.00 uur met vanaf 20.00 uur het smartlappen koor van Ome Jan (gratis entree).


Seniorenavond - dinsdag 17-12-2013
Overdag komen de scholen genieten van de schaatsbaan. U als ouder bent natuurlijk van harte welkom in het Pakhuyzz Wintercafé om te kijken hoe u kinderen het er af brengen. De koffie staat klaar.
De avond is nog nader in te vullen.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 23.00 uur (gratis entree).


Skijndels Curling Toernooi - woensdag 18-12-2013
Overdag komen de scholen genieten van de schaatsbaan. U als ouder bent natuurlijk van harte welkom in het Pakhuyzz Wintercafé om te kijken hoe u kinderen het er af brengen. De koffie staat klaar. Muziekschool Klank en Co komt vanaf 15.00 uur een interactieve muzikale middag verzorgen. In de avond wordt er op de schaatsbaan een groot curling toernooi georganiseerd. (inschrijven kan via de website van het winterpark). Alles staat in het teken van curling met knipoog. Er wordt namelijk niet met echte curlingstenen geschoven maar met fluitketels. Tussen het schuiven door kunt u in ‘t Pakhuyzz wintercafé terecht voor een drankje of een lekker hapje.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 23.00 uur, Klank en Co komt van 15.00 tot 19.00 een muziekles verzorgen en het curling toernooi begint om 19.00 uur (gratis entree).


Duits bierpullenfest - donderdag 19-12-2013
Overdag komen de scholen genieten van de schaatsbaan. U als ouder bent natuurlijk van harte welkom in het Pakhuyzz Wintercafé om te kijken hoe u kinderen het er af brengen. De koffie staat klaar. Voor deze avond wordt ’t Pakhuyzz wintercafé helemaal omgetoverd in de sfeer van de duitse oktoberfesten. Het meubilair gaat eruit en er komen lange tafels met banken in, bierpullen, en een heerlijk muziekje. Om helemaal in de juiste stemming te komen , zijn er die drei Dörfer musikanten. Zij gaan deze avond muziekaal verzorgen.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 23.00 uur met vanaf 19.00 uur het Duits bierpullenfest (gratis entree).


Skijndelse Aprèsskaats avond - vrijdag 20-12-2013
Overdag komen de scholen genieten van de schaatsbaan. U als ouder bent natuurlijk van harte welkom in het Pakhuyzz Wintercafé om te kijken hoe u kinderen het er af brengen. De koffie staat klaar. Wederom wordt er deze avond een apres skaatsavond georganiseerd om het weekend in te luiden. DJ Hans draait wat u vraagt en maakt er samen met u een onvergetelijke avond van. Ook is er het Happy anderhalfhour van 19.00 tot 20.30 uur bier fris, wijn 2 voor de prijs van 1.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 23.00 uur met vanaf 19.00 uur Après Skaatsavond en het happy anderhalfhour (gratis entree).


Lucien Martin - zaterdag 21-12-2013
Zaterdag 21 december is een speciale dag, namelijk de kortste dag van het jaar. Dit kan niet ongemerkt voorbijgaan en daarom is Lucien Martin gevraagd om de avond muziekaal te verzorgen. Zo kunt u lekker ontspannen in het Pakhuyzz Wintercafé met een hapje en een drankje terwijl Lucien Martin de mooiste liedjes speelt en zingt. Er mag natuurlijk ook gedanst worden.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 24.00 uur met vanaf 19.30 uur Lucien Martin (gratis entree).


Disco Fever (70’s and 80’s) - zondag 22-12-2013
Eventjes helemaal terug in de tijd met Disco Fever. De prachtigste muziek uit de jaren 70 en 80 komt weer tot leven. De vinyl platen worden afgestoft want er gaat niks boven een LP. Discobollen, zwaailampen en een verlichte dansvloer, niks ontbreekt eraan. Dus pak je dans schoenen en kom lekker swingen bij het Pakhuyzz Wintercafé.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 23.00 uur met vanaf 19.00 uur disco Fever (gratis entree).


Kinder kerstmiddag - maandag 23-12-2013
Speciaal voor de kleinste onder ons is er de kerstmiddag. De kerstman zit in zijn arrenslee iedereen die wil mag met hem op de foto of eventjes op schoot. Feestmee.com staat er met de DJ-brandweerauto en brengt sfeer op de schaatsbaan. Ook is er een schaatsende clown die ook stoere dingen van ballonnen kan vouwen. Onvergetelijk.nl heeft een glamour fotoshoot waar kinderen zich in glamourstijl kunnen kleden en een stoere foto laten maken. Ook ontbreken de sminckhoek en de snoepbar niet. Kortom een middag met alles erop en eraan, en ouders kunnen heerlijk ontspannen genieten van een drankje of hapje.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 tot 23.00 uur met vanaf 14.00 uur de kindermiddag (gratis entree).


All you need is love - donderdag 26-12-2013 [2e Kerstdag]
2e kerstdag Kerst, de tijd voor samen zijn met familie, vrienden en mensen waar je van houdt. ’t Pakhuyzz Wintercafé presenteert daarom All you need is love. Heb je gevoelens voor iemand, spreek ze dan nu uit. Maar ook als je je moeder wil bedanken omdat ze altijd zo lekker kookt, dit is de kans. In de All you need is love caravan kan vanaf zaterdag 21 december een boodschap worden ingesproken. Deze boodschappen worden op 26 december uitgezonden en gepresenteerd tijdens de live All you need is love avond.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 met vanaf 19.00 uur de All you need is love (gratis entree).


Restjesdag - vrijdag 27-12-2013
Met kerst wordt er door iedereen altijd lekker gegeten. Speciaal voor de mensen die weer gewone lekkere winterkost willen: Broodje Rookworst of broodje hamburger of erwtensoep voor maar 1 euro. Wederom wordt er deze avond een Après skaatsavond georganiseerd. DJ Hans draait wat u vraagt en maakt er samen met u een onvergetelijke avond van.
Ook is er het Happy anderhalfhour van 19.00 tot 20.30 uur bier fris wijn, 2 voor de prijs van 1.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van 10.00 met vanaf 19.00 uur Après Skaatsavond en het happy anderhalfhour (gratis entree).


Noah live - zaterdag 28-12-2013
Tussen kerst en oud en nieuw is het overal rustig.. behalve bij ’t Pakhuyzz Wintercafé. De 6 koppige coverband NOAH weet van ieder feest een knalfeest te maken. Hun repertoire is overvol en spelen dan ook voor ieder wat wils.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open vanaf 10.00 uur. met vanaf 19.30 uur Noah Live (gratis entree).


Winterse proeverij - zondag 29-12-2013
Met en voor Schijndel staat centraal in het Pakhuyzz Wintercafé. Daarom wordt er ook een winterse proeverij georganiseerd waar diverse Schijndelse ondernemers aan deelnemen. Bij binnenkomst koopt u voor een zacht prijsje een kaart met bonnen. Deze bonnen kunnen ingewisseld worden bij de ondernemer voor een hapje of drankje. Dit beloofd dus een gezellige Bourgondische middag te worden met diverse lekkernijen.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open vanaf 10.00 uur met van 13.00 tot 18.00 de winterse proeverij.


Senioren middag - maandag 30-12-2013
Speciaal voor de senioren onder ons wordt er een bingo middag georganiseerd. U wordt ontvangen met koffie of thee en een lekkere apfelstrudel waarna de bingo zal beginnen. Er zijn zeer gevarieerde prijzen te winnen en alles wordt leuk gepresenteerd door een ware bingo koningin, Nel. Tussendoor zal een accordeonist voor een gezellig muziekje zorgen. Vanaf 19.00 uur is het Skijndels kampioenschap spijkerslaan. Aanmelden voor 30-12-2013 15.00 uur. Er wordt een programma gemaakt en zo kan men strijden voor de hoofdprijs. Het Pakhuyzz Wintercafé is open vanaf 10.00 uur met van 14.00 uur tot 17.00 uur de bingo middag voor senioren. Vanaf 19.00 uur is er het skijndels kampioenschap spijkerslaan (gratis entree).


Oud en Nieuwparty - dinsdag 31-12-2013 [entree]
Lekker voorbereiden op de oudjaarsavond kan overdag bij ’t Pakhuyzz wintercafé. De kinderen lekker de schaatsbaan op en u kunt lekker genieten van een drankje en hapje. Knallend het nieuwe jaar in. Dat kan bij ’t Pakhuyzz Wintercafé. De Schijndelse DJ Terence weet als geen ander hoe je het nieuwe jaar moet beginnen en zal er een waar feest van gaan maken. Het is een compleet verzorgde avond inclusief drank en hapjes.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar bij ’t Pakhuyzz wintercafé en kosten in de voorverkoop € 35,- op de avond zelf € 40,-.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open van10.00 tot 19.00 uur. En vanaf 00.30 uur wordt het nieuwe jaar gevierd tot 05.00 uur.


Nieuwjaarsborrel - woensdag 01-01-2014
Op het nieuwe jaar dient geproost te worden. Daarvoor is er bij ’t Pakhuyzz Wintercafé een Nieuwjaarsborrel georganiseerd. Er is gluwein verkrijgbaar en er wordt rondgegaan met gratis oliebollen. Kortom een perfecte plaats om met vrienden en familie af te spreken om elkaar de beste wensen voor 2014 uit te spreken·
Het Pakhuyzz Wintercafé is open vanaf 10.00 uur (gratis entree).


Rustig aan - donderdag 02-01-2014
Bijna elke dag is er een leuk thema maar naar alle drukte van de kerst en oud en nieuw doen we nu een keertje rustig aan. Toch is ’t Pakhuyzz wintercafé gewoon geopend en kunt u daar rustig genieten van schaatsende mensen, koffie/thee of een lekker hapje.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open vanaf 10.00 uur (gratis entree).


Flugel party - vrijdag 03-01-2014
Het ultieme partydrankje, Flugel party. Deze avond Flugel, Flugel en nog een Flugel. Zo worden er leuke Flugel gadgets weggegeven en zijn er leuke aanbiedingen. DJ Hans (bekend van de après skaatsavonden) zal er deze avond weer flink tegenaan knallen.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open vanaf uur en de Flugel Party begint om 19.00 uur (gratis entree).


winterpark logoAfsluitingsfeest - zaterdag 04-01-2014
De laatste avond om er flink tegenaan te gaan. DJ Tom v Liempd gooit alles in de strijd om er een onvergetelijke avond van te maken. Het Pakhuyzz Wintercafé is open vanaf 10.00 en het afsluitingsfeest begint om 19.00 uur (gratis entree).

Laatste dag - zondag 05-01-2014
Het is al weer de laatste dag ’t Pakhuyzz Wintercafé open is. Een mooie kans om nog een rondje te schaatsen de laatste muntjes op te maken, afscheid te nemen van het personeel en je stekkie aan de bar.
Het Pakhuyzz Wintercafé is open vanaf 10.00 uur (gratis entree).

 

Guus Auto Service

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

Twan Vissers

Klik > website

Klik > Website

Sterk_FIT

Klik > website

Klik > Website

Easypos Software

Klik > website

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2021  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//