foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Ed Nijpels spreker bij prijsuitreiking aan winnaar van MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013

Ed NijpelsVeghel / Uden / Schijndel - Vanaf 11 september tot en met 16 oktober kon iedereen stemmen voor de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013, waarvoor 14 ondernemers zich aanmeldden. Uit deze kandidaten selecteerde een professionele jury de zes genomineerden. Dit juryoordeel en de resultaten van de publieksstemming daarna hebben geleid tot drie finalisten. Deze finalisten zijn (in willekeurige volgorde): Den Ouden Groep, Hutten Catering en Hendriks Coppelmans Bouwgroep. Aan een van deze finalisten wordt op vrijdag 8 november aanstaande de trofee van de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013 uitgereikt op het kantoor van de Rabobank in Veghel. Burgemeester Jetty Eugster, burgemeester van Schijndel is ook een van de sprekers tijdens deze bijeenkomst. Hieronder vindt u het programma en de contactgegevens om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Vanaf 11 september tot en met 16 oktober kon iedereen stemmen voor de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013, waarvoor 14 ondernemers zich aanmeldden. Uit deze kandidaten selecteerde een professionele jury de zes genomineerden. Dit juryoordeel en de resultaten van de publieksstemming daarna hebben geleid tot drie finalisten. Deze finalisten zijn (in willekeurige volgorde): Den Ouden Groep, Hutten Catering en Hendriks Coppelmans Bouwgroep. Aan een van deze finalisten wordt op 8 november aanstaande de trofee van de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013 uitgereikt.

Wat is de MVO-prijs?
De MVO-prijs is een tweejaarlijkse prijs voor ondernemingen uit de gemeenten Veghel, Uden en Schijndel, die succesvol zijn door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Via deze tweejaarlijkse prijs komen deze ondernemingen beter in beeld. Tevens kunnen zij andere bedrijven inspireren. De winnaar van de MVO-prijs ontvangt een duurzame trofee, gemaakt door kunstenaar Guus Voermans. Verder krijgt de winnaar volop regionale en landelijke publiciteit. Bovendien mag het winnende bedrijf zich de komende twee jaar De Beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeenten Veghel, Uden en Schijndel noemen.


Prijsuitreiking aan de winnaar op vrijdag 8 november 2013
De prijsuitreiking aan de winnaar van de MVO-prijs 2013 zal plaatsvinden op vrijdag 8 november aanstaande op het kantoor van de Rabobank Uden Veghel, Rembrandtlaan 70 te Veghel. Met een inloop vanaf 15.30 uur is het programma* voor dit evenement als volgt:
• 16.00 – 16.15 uur: welkomstwoord
Door de directeur 'bedrijven' van de Rabobank, gevolgd door de dagvoorzitter
• 16.15 – 17.00 uur: 'MVO en bedrijven, twee kanten van dezelfde medaille'
Door Ed Nijpels, oud-minister van VROM, thans o.a voorzitter van NLingenieurs, voorzitter van Milieu Centraal en voorzitter van de SER-commissie Borging Energieakkoord
• 17.00 – 17.15 uur: 'De invloed van MVO op een gemeente'
Door mevrouw J. Eugster-van Bergeijk, burgemeester van de gemeente Schijndel
• 17.15 – 17.40 uur: De jury aan het woord over de drie finalisten, de bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking door de burgemeester van Schijndel
• 17.40 – 17.50 uur: De prijswinnaar aan het woord
• 17.50 en verder: Afsluiting door de dagvoorzitter en informele borrel 
* Dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Uitnodiging prijsuitreiking
Als lid van de ondernemersvereniging wordt u speciaal uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. U kunt zich hiervoor aanmelden op: www.maakdeswitch.nl-uitreiking-mvo-prijs. Voor meer informatie over de bedrijven kunt u terecht op www.mvoprijs.nl. U vindt daar eveneens een overzicht van alle bedrijven, die zich aanmeldden en de 6 genomineerden en de 3 finalisten.  

Achtergrondinformatie
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. Switch, de gemeenten Veghel, Uden en Schijndel en de ondernemersverenigingen met ondernemerskoepel ReVUS willen dergelijk ondernemen binnen de regio stimuleren. Daarom hebben zij in 2011 de MVO-prijs in het leven geroepen. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen.
Voor meer informatie kunt contact opnemen met Mieke van den Oetelaar, Switch, tel. [06] 10 17 65 64, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lacros

Klik > website

Klik > Website

Twan Vissers

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

Voetselect

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

Easypos

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Neutraal keuren

Klik > website

Klik > Website

Hart voor Schijndel

Klik > website

Klik > Website

Klaver

Klik > website

Klik > Website

Bouwman

Klik > website

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > email

Klik > Website

Van Wanrooij

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2020  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal