foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Kermis 2013 Schijndel - Officiële programma, attracties en meer

kermis1 Schijndel - Van zaterdag 13 juli tot en met woensdag 17 juli 2013 draait de jaarlijkse kermiscarrousel in Schijndel weer op volle toeren. De kermis zal elke dag van 13.00 tot 24.00 uur geopend zijn. Op zaterdag 13 juli wordt de kermis om 19.00 uur officieel geopend door wethouder Eijkemans. Jong en oud, iedereen is vijf dagen lang van harte welkom op het evenemententerrein aan de Steeg. De Schijndelse kermis bestaat dit jaar uit maar liefst 27 attracties. Dit jaar wist kermiscoördinator Harrie Vossen weer een aantal nieuwe topattracties naar de kermis Schijndel te halen. Dit jaar wordt een nieuwe grote vermaakzaak in gebruik genomen waaronder een Mega-Booster met een hoogte van 40 meter. Deze spectaculaire attractie voert de durfallen mee naar de top. Daarnaast het geheel gerestyld spookhuis 'The Thriller' en als klapper de Breakdance, één van de mooiste en grootste komt naar Schijndel. Hieronder vindt u veel meer informatie en het officiële volledige programma van de gehele kermis.


Naast de vele vertrouwde attracties zoals de autoscooter, Cocoon rups, X Factory en Walking Street zijn er ook nog diverse ‘gokspellen’, zoals grijpkraantjes, fotoschietsalon, lijntrek, eendjes vissen. Voor de kleintjes is er een grote nostalgische draaimolen, de Cape-Kennedy, Jungle Adventure en natuurlijk pony`s. En tenslotte zijn er de Oudhollandse gebakkraam en nieuwe grote IJsverkoopwagen, snacksverkoop, visverkoop, popcorn/suikerspin en nougat/suikerwerken.

kermis3Programma kermis Schijndel 2013
zaterdag 13 juli 2013
13.00 uur : Start kermis 2013
19.00 uur : Officiële opening door wethouder Bart Eijkemans met de “Brasilandos”
maandag 15 juli 2013
14.30 – 15.30 uur : Ouderen in het zonnetje
16.00 – 18.00 uur : Gratis grimeren
17.30 – 18.30 uur : Happy Hour
19.00 – 20.30 uur : GTST Mike Brandt (Louis Talpa)
dinsdag 16 juli 2013
16.00 – 18.00 uur : Gratis grimeren
17.30 – 18.30 uur : Happy Hour
18.15 – 20.30 uur : Clown Bassie + meet & greet
19.30 uur : Trekking en prijsuitreiking kinderloterij
woensdag 17 juli 2013
16.00 – 17.30 uur : Clown Desalles
17.30 – 18.30 uur : Happy Hour
18.30 – 19.30 uur : Clown Desalles
22.30 uur : Vuurwerk

Ballonnen clown Desalles
Clown Dessalles treedt op in verschillende gedaantes. Al lopend met een goed gevuld koffertje, zijn vrolijke uitstraling en met een leuke babbel, trekt hij al gauw de aandacht van jong en oud. Met zijn kleurrijke ballonnen maakt hij moeiteloos de prachtigste ballonnendecoraties. Zijn tweede optreden is een grote verrassing. Hij gaat over het kermisterrein met allerlei stunts.

Vuurwerk om 22.30 uur
Jong en oud kan er steeds weer enorm van genieten: de traditionele afsluiting van de Schijndelse kermis. De schittering van het vuur, hoge vuurpijlen en een fantastische kleurenpracht. De sensationele vuurwerkshow wordt verzorgd door Jaco Vuurwerkevenementen en vindt plaats op het grasveld op de hoek Steeg – Eekelhof.

Gezelligheid hoeft niet duur te zijn
Sinds enkele jaren hebben de gemeente en de kermisexploitanten een maximum ritprijs afgesproken.
- Voor de grootvermaakattracties geldt een maximum ritprijs van € 1,50 in de losse verkoopkermis4
- Voor de Mega-Booster geldt een hogere ritprijs in de losse verkoop
- Voor de kinderattracties geldt een maximum ritprijs van EUR 1,00 in de losse verkoop
- Op de lagere scholen zijn kortingbonnen boekjes uit gedeeld van alle deelnemers van de Schijndelse Kermis. Zie ook voor kortingbonnen in de Schijndelse krant.

Euro-munten
Ook Supermarkt PLUS Eijkemans doet weer mee. Net als voorgaande jaren geeft de supermarkt Euro-munten uit. Deze munten zijn één Euro waard op de kermis en kunnen overal worden ingeleverd. Munten van vorig jaar zijn nog steeds geldig.

Happy Hour
Op maandag, dinsdag en woensdag is het tussen 17.30 en 18.30 uur Happy Hour op de kermis! Voor de prijs waar u normaal tien ritten voor krijgt, krijgt u er dan bijvoorbeeld elf.Elke attractie heeft zijn eigen aanbieding.

Kinderloterij op de kermis
Ook dit jaar kunnen kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan de letterspeurtocht. Bij elke attractie komt een letter te hangen en de combinatie van deze letters vormt een zin. Vul de juiste oplossing in en lever deze in bij het lijntrekspel. Doe mee met de kinderloterij op dinsdag 16 juli. Kom op maandag of dinsdag tussen 16.00 en 18.00 uur naar de kermis en laat je gratis schminken!

Spelregels kinderloterij
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen aan de loterij deelnemen. De loterij wordt gesponsord door de winkeliersverenigingen. Zij delen de loten uit bij de winkeliers die aangesloten zijn bij winkeliersvereniging ’t Zuid en door de exploitanten op de kermis zelf. Vul de prijsvraag op het lot in en stop het in de loterijbus die te vinden is bij het ‘touwtje trekken’ op de kermis. De trekking van de loterij vindt plaats op dinsdag 16 juli om 19.30 uur bij de botsauto's. Deze wordt verricht door wethouder Eijkemans die wordt bijgestaan door Clown Bassie bekend van de TV. Let op: de prijswinnaars moeten tijdens de trekking aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen (anders gaat de prijs naar de volgende).

Prijzen kinderloterij:
1e prijs : Sportieve fiets van Cycle-Star Schijndel
2e prijs : Xbox 360 250 GB met 2 controllers
3e prijs : Fuji F520 digitale camera + tas & SD compleet
4e prijs : Tablet 10.1 16 GB
5e prijs : Tablet 10.1 16 GB

Inleveren oplossing en prijsuitslag
Vul het antwoord van de prijsvraag in op het linker strookje van het lot, scheur het strookje af en lever de bon in bij het ‘touwtje trekken’ op het kermisterrein. Op dinsdag 16 juli om 19.30 uur worden uit de juiste oplossingen de winnaars getrokken. Je moet wel bij de prijsuitreiking aanwezig zijn!

Ouderen in het zonnetje
Op maandagmiddag brengen bewoners van het Mgr. Bekkershuis, huize Barbara en Dichterbij op uitnodiging van de gemeente, de kermisexploitanten en Schijndel Events een bezoek aan de kermis. Zij kunnen gratis genieten van de kermis: ritje, ijsje, oliebol, visje en iets van de snoepkraam. Ook kunnen zij bij de feesttent van Schijndel Events nagenieten van het bezoek aan de Schijndelse kermis. Daar krijgen zij een gratis consumptie, die wordt aangeboden door Schijndel Events.

Muziekprogramma Schijndel Events
Zaterdag: Pure Ellende + Dj Gijs
Zondagmatinee: The Oldtimers
Zondag: La Fuente + 90's Now + Dj T24
Maandag: Crazy Pianos + Dj Joep
Dinsdag: Lijn 7 +Dj T24
Woensdag: Flugelparty

Toiletwagen en fietsenstalling
Ook dit jaar kunt u weer gebruik maken van de toiletwagen en fietsenstalling. Het beheer is in handen van leden van Scouting Schijndel. De faciliteiten zijn open tijdens de openingstijden van de kermis van 13.00 tot 24.00 uur.

kermis2

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > email

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

Bouwman

Klik > website

Klik > Website

Hart

Klik > website

Klik > Website

Easypos

Klik > website

Klik > Website

Klaver

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

Neutraal keuren

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

Voetselect

Klik > website

Klik > Website

Van Wanrooij

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Twan Vissers

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2020  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal