foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Fight Cancer Night met 7 Schijndelse ondernemers

MeierijstadfightcancernightMeierijstad - Ondernemers uit Meierijstad stappen in de ring voor een goed doel. In 2018 strijden zij tegen kanker (Kika & Fight cancer). Met als doel om Meijerijstad op de kaart te zetten, ondernemers met elkaar in contact te brengen en het belangrijkste een ambitie om € 25.000 op te halen voor Fight cancer & Kika. Daarvoor zijn 16 ondernemers gezocht en gevonden, ondernemers (7 Schijndelse) die gezonder en fitter willen worden en in zijn voor een uitdaging en meer tijd willen steken in het sporten om een doel te realiseren. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 18 augustus 2018 vanaf 20.00 uur op het evenemententerrein 't Weike in Boerdonk. (In Boerdonk vindt op 18 en 19 augustus ook de Buffelrun plaats.) Elke fight is ingeroosterd voor 10 minuten. Om 1.00 uur eindigt de fightavond. Hieronder vindt u onder meer het programma, info over de zeven ondernemers uit Schijndel en hoe u aan kaartjes kunt komen.

Wat is het voor evenement?
De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. In overleg met de ondernemers die deelnemen is gekozen voor Kika en Fight Cancer. Actiepagina's zijn aangemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen. De eerste donaties zijn reeds binnen.

Finale
Op zaterdag 18 augustus 2018 staan de boksers tegen elkaar in de ring tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek en het bijbehorende entertainment. Tijdens de avond, die een groot spektakel belooft te worden, gaan de fighters letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Trainingen
De ondernemers zijn met hun de eerste training(en) gestart op maandag 19 februari en krijgen de mogelijkheid om 3 keer per week te trainen bij Meliani Fight & Fitness in Veghel.

Programma
Op zondag 6 mei 2018 is het definitieve programma gepresenteerd aan alle fighters en de media. Hieronder vindt u het programma zoals dat toen bekend werd gemaakt.

20.00 Opening terrein

20.45-20.55 Ton (Kanters) 'The Green Machine' Kanters versus 'Ronald The Kicking Welder' Rombout
21.00-21.10 Marc 'Triple X L' Voets versus Jos 'The Beast Of The Besselaar' Alma
21.15-21.25 Daan 'The Champ' van Rozendaal versus Rene 'Mr. Money Maker' van den Akker

21.30-22.00 Pauze

22:00-22.10 Marcia 'Titanium' Donkers versus Ewa 'Tough Blond' Reijbroek
22:15-22.25 uur Paul 'The Man Of Steel' Cornelissen versus Arno 'The Wooden Champ' Heijmans
22:30-22.40 uur Harold 'The Lightning Man' van Dooren versus Jehan 'The Flying Dutchman' Vogels
22:45-22.55 Maickel 'The Iceman' Versantvoort versus Jan 'Grand Slam' van Leur

23:00-23.15 Afronding en bedanken Fighters
23:00-24.00 Laatste mogelijkheid bieden veilingitems
24:00-00.45 Bekendmaken opbrengst en gastoptreden
01.00 Einde avond

Tickets
Tickets worden tot en met 1 juni 2018 uitsluitend verkocht via de Fighters. Deze kosten € 15,- per stuk. Een bedrag van € 5,- per ticket gaat naar de goede doelen.
Eventuele nog resterende tickets komen na 15 juni in de verkoop.

Promo's 7 Schijndelse fighters en hun motivatie
Waarvan sommige alleen ondernemer zijn in Schijndel en anderen woonachtig èn ondernemer zijn in Schijndel. Op de website kunt u impressies van de gevechten zien.

Ton Kanters (Bedrijf Ton Kanters Gezond Genieten)
"Ik doe mee omdat ik de doelen van dit evenement volledig onderschrijf! Ik was ook meteen enthousiast over het idee. Bij mij op het bedrijf reageerden ze wel een beetje sceptisch maar ik zal ze versteld laten staan. Kom maar op!
Natuurlijk kom ik onderweg allerlei uitdagingen tegen maar die ga ik niet uit de weg. Als lid van de organisatie en mede-initiatiefnemer wil ik ook actief mijn steentje bijdragen om dit evenement tot een succes te laten worden. Het past ook helemaal in mijn goede voornemens voor 2018 om fitter te worden en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Bovendien zet het ons dorp Boerdonk ook weer echt op de kaart en daar ben ik trots op. Zo kunnen we laten zien dat Boerdonk ook leeft en bruist en tot geweldige initiatieven in staat is!"

Marc Voets (Bedrijf Voets & Donkers Koeltechniek & Luchtbehandeling)
"Vechten tegen kanker. Dat is zeker niet iedereen gegeven. Als ik daar als ondernemer mijn steentje aan kan bijdragen is dat natuurlijk het minste wat je kan doen!
Ik was in het begin uitermate sceptisch over een idee. Zeker omdat Ton Kanters tegen mij zei dat het echt iets voor mij was." "Daar ga ik echt niet aan beginnen", zei ik. "Toch had hij me zeker aan het twijfelen gebracht en na een paar dagen heb ik hem opgebeld en gevraagd om meer informatie. Toen ik deze kreeg werd ik alleen maar enthousiaster en toen Ton daarna nog informeerde of ik mee ging doen heb ik direct en volmondig 'ja' geantwoord!"

Paul Cornelissens (Bedrijf Heijco Machinebouw)
"Het lijkt me een hele uitdaging. Verder vind ik de combinatie van het inzetten voor een goed doel en het sporten met een doelstelling een super idee.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel wat jaartjes ervaring heb in het kickboksen. Toch heeft mij dat niet er van weerhouden om naar de informatie avond te gaan bij Kleijngeld in Zijtaart. Het lijkt me geweldig om samen met mede-ondernemers uit de regio samen te gaan trainen en elkaar dus ook beter te leren kennen. Wetende dat je daarmee met zijn allen ook een goed doel ondersteunt maakt alles nog veel leuker. Ik kijk er dan ook enorm naar uit!"

Arno Heijmans (Bedrijf Heijmans Timmerwerken B.V.)
"Enkele jaren geleden heb ik mee gedaan aan de Alpe D'Huzes en wel 4x de berg beklommen al rennend, om daar mijn dierbaren te eren en uiteraard geld voor het goede doel in te zamelen. Deze opzet sprak mij zo aan zeker met de tenaamstelling met het woordje Fight, dus ik daag mijn tegenstanders graag uit om mee de ring in te stappen en te zorgen dat er nog meer geld binnenstroomt.
Trainen en sporten is iets wat ik al graag doe.Als ik dat ook nog samen met mede-ondernemers kan doen, maakt het dubbel zo leuk. Ik weet zeker dat we er een super evenement van gaan maken met zijn allen!"

Robert van den Brand (Bedrijf R. van den Brand Vastgoed)
"Ik hou van de leuke dingen in het leven maar besef me ook enorm dat gezondheid het belangrijkste is wat er bestaat. Helaas is leven in goede gezondheid niet iedereen gegeven en jammer genoeg is kanker daar vaak een belangrijke oorzaak in. Dat maakt dat ik mijn steentje daaraan wil bijdragen als ik dat kan op deze manier.
Een 'steentje' bijdragen als handelaar in eigen Vastgoed is natuurlijk cryptisch omschreven Toch meen ik dat van harte. Als ik door mijn inspanningen kan zorgen dat kanker snel de wereld uit gaat dan wil ik dat zeker niet nalaten."

Jordi van Kaathoven (Bedrijf Van Kaathoven Interieurbouw)
"Het sporten wil ik graag weer met regelmaat oppakken en daar is dit een heel mooi concept voor. Samen met een groep ondernemers wekelijks lekker trainen. Nog een hele belangrijke motivatie is dat het voor een goed doel is!!
Via de media hoorde ik van dit evenement. Omdat ik wel ervaring heb met Kickboksen was ik direct getriggerd. Nadat ik meer informatie had gekregen was de keuze snel gemaakt. Ik wilde mijn steentje bij dragen en dat ga ik ook zeker doen. Ik zie er daarom naar uit om dit mooie evenement mee op de kaart te zetten."

Jehan Vogels (Bedrijf Brabant Trappen)
"Even voorstellen: ik ben Jehan Vogels uit Schijndel, 41 jaar, samenwonend en trotse vader van 3 kinderen. Sinds 1999 ben ik eigenaar van Brabant Trappen, een bedrijf dat houten trappen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt maakt. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Een aantal jaren geleden deed ik aan krav maga, maar heb toen toch de overstap naar crossfit gemaakt. De vechtsport is altijd bij mij blijven kriebelen, en toen de uitdaging 'fight for cancer' op mijn pad kwam heb ik geen moment getwijfeld.
Om samen te trainen en naar een mooie wedstrijd toe te werken is voor mij een uitdaging. Naast het beste uit jezelf halen vind ik het een mooi streven om steeds iets verder te gaan en niet zomaar op te geven als het tegenzit. Dat we dit met zijn allen voor een goed doel doen maakt het voor mij alleen maar mooier. Niet alleen gaat mijn droom een beetje in vervulling maar ik hoop dat we met het geld ook anderen weer kunnen laten dromen."

Fighterarnoheijmans FighterJehanvogels
Fighter Arno Heijmans Fighter Jehan Vogels
FighterJordivankaathoven Fightermarcvoets
Fighter Jordi van Kaathoven Fighter Marc Voets
Fighterpaulcornelissens Fightertonkanters2018
Fighter Paul Cornelissens Fighter Ton Kanters
FighterRobertvandenbrand  
 Fighter Robert van den Brand  
Fighterpromos MeierijstadFightcancerfotonight
   


TVSchijndel adverteren

Klik > email

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Neutraal keuren

Klik > website

Klik > Website

Voetselect

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

Bouwman

Klik > website

Klik > Website

Klaver

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

Hart voor Schijndel

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

Easypos

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

Van Wanrooij

Klik > website

Klik > Website

Twan Vissers

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2020  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal