foto1
foto1
foto1

Dik verdiende zege dames van Zephyr

LogoTVSchijndelnieuwSchijndel - Zaterdag 1 december kregen de dames van Zephyr de dames van GHV uit Goirle op bezoek. Beide teams spelen in de middenmoot van de competitie, de dames uit Schijndel hadden 6 punten uit 7 wedstrijden en de dames uit Goirle hadden 3 punten uit 8 wedstrijden. Anna van de Ven maakte haar debuut voor Zephyr, Anna welkom in ons team. Voor Zephyr ging de wedstrijd voortvarend van start de eerste drie goals nam Marieke van Thiel voor haar rekening om mooi vanuit de opbouw positie door te breken. Loes Ketelaars keepte de eerste helft en na 10 minuten nog geen bal doorgelaten te hebben stopte ze ook nog een penalty. De dames van Zephyr speelde mooie aanvallen en konden makkelijk scoren na 20 minuten spelen was de tussenstand 9-0 door onder andere een mooi onderhands schot van Sabrina Timmermans. De eindstand is uiteindelijk 22-3 geworden.

De dames zaten lekker in de wedstrijd alhoewel het soms wel lastig was de aandacht bij het spel te houden door het in lage tempo spelende GHV uit Goirle. Zephyr begon wel wat bal verlies te lijden en onoplettend te zijn in de verdediging, hierdoor konden de dames uit Goirle een paar keer scoren en brachten ze de stand op 9-3. Hierdoor werden de Schijndelse dames ook weer wat wakker geschut en door een mooie afstandsschot van Esther van Eggelen en een prachtige uitgespeelde kans vanuit de hoek door Patricia Vogels werd de rust stand 12-3.

In de tweede helft nam Esther van Eggelen het stokje van Loes Ketelaars over in de goal. Dit resulteerde meteen in een mooi doelpunt door Loes Ketelaars in het begin van de tweede helft. Coach Ad Martens pepte de dames nog eens op. Door mooi samen spel van Anouk van Os, Sabrina Timmermans en Melania Moraru konden zij ook nog hun doelpunten mee pikken. Patricia Vogels zat lekker in de wedstrijd en maakte een mooie goal vanuit de hoek de stand na 20 minuten in de tweede helft was 19-3. De Goirlese dames konden in de tweede helft het net niet gevonden krijgen door goed verdedigingswerk van de dames van Zephyr. In de slotfase wist Zephyr nog een paar keer te scoren door mooie uitgespeelde kansen. Iedereen heeft hard gewerkt en er zijn mooie aanvallen laten zien. De punten zijn dik verdiend in Schijndel gebleven en de eindstand is uiteindelijk 22-3 geworden.

De dames van Zephyr zijn nog steeds op zoek naar een vaste keeper en speelster. Lijkt je handbal leuk kom gerust enkele keren mee trainen. Kijk voor meer info op www.handbalzephyr.nl