foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Schijndelse kermis - info over programma

kermisouderen2018Schijndel - De jaarlijkse Schijndelse kermiscarrousel draait elke dag weer op volle toeren vanaf aanstaande zaterdag 13 juli tot en met woensdag 17 juli (elke dag van 13.00 tot 24.00 uur). Het kermisbeleid gaat langzaam aan vanaf 2021 veranderen, zo werd in begin april duidelijk, maar de kermis blijft in Schijndel op locatie de Steeg. Jong en oud, iedereen is vijf dagen lang van harte welkom op het evenemententerrein aan de Steeg. 'De Schijndelse kermis bestaat dit jaar uit maar liefst 26 attracties", aldus kermiscoördinator Harrie Vossen. Foto: ouderen in het zonnetje tijdens Schijndelse kermis 2018

Mooie topattracties
"Dit jaar is de Wave-bank Beach Party weer een keer aanwezig, gezellig door elkaar schudden. Ook de Heartbreaker is van de partij met wild heen en weer gaande bewegingen. Deze spectaculaire attractie voert de durfallen mee naar de top. Daarnaast is de Walking Street Funhouse present, een moderne versie van de cake walk. Ook een van de mooiste en grootste Breakdance in Nederland is medio juli te bewonderen in Schijndel", aldus Vossen. Op alle basisscholen worden kortingsbonnen uitgedeeld van alle deelnemers van de Schijndelse Kermis.--> Bijzonderheden per dag

Openingstijden kermis
Alle dagen van 13.00 tot 24.00 uur.

Opening kermis zaterdag 13 juli om 13:00 uur.

Maandag 15 juli (14.30-15.30) - ouderen in het zonnetje
Op maandagmiddag brengen bewoners van het Mgr. Bekkershuis, huize Barbara en Dichterbij op uitnodiging van de gemeente, de kermisexploitanten en Schijndel Events een bezoek aan de kermis. Zij kunnen gratis genieten van de kermis: ritje, ijsje, oliebol, visje en iets van de snoepkraam. Ook kunnen zij in de tent met muziek van Schijndel Events nagenieten van het bezoek aan de Schijndelse kermis. Daar krijgen zij een gratis consumptie, die wordt aangeboden door Schijndel Events.

Maandag avond 15 juli (20.00-21.00) - GTST Rik de Jong ( Ferri Somogyi )

Dinsdag 16 juli (17.30-20.30) - Draken show

Kinderloterij op de kermis – spelregels en prijsvraag
Ook dit jaar kunnen kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan de letterspeurtocht. Bij elke attractie komt een letter met nummer te hangen en de combinatie van deze letters vormt een zin. Vul de oplossing van de letterspeurtocht in op het lot en stop dat in de loterij bus die te vinden is bij het touwtje trekken op de kermis tot dinsdag 16 juli 19.30 uur.

Spelregels kinderloterij en inleveren oplossing prijsvraag: kinderen tot en met 12 jaar kunnen aan de loterij deelnemen. De loterij wordt gesponsord door de kermisexploitanten en de gemeente Meierijstad.

De trekking van de loterij vindt plaats op dinsdag 16 juli om 19.30 uur bij podiumwagen van de Drakenshow.
Let op: de prijswinnaars moeten tijdens de trekking aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen (anders gaat de prijs naar de volgende winnaar).
Eenmaal een prijs gewonnen is men uitgesloten van verdere deelnamen van de trekking.

19.30 uur: prijzen kinderloterij
1e prijs Sportieve fiets van Cycle-Star Schijndel
2e prijs Samsung Tab A 10”
3e prijs Kodak Pixpro digitale camera + tas & SD compleet
4e prijs Samsung Tab A 10”
Verder worden er nog diverse andere prijzen verloot .

Woensdag 17 juli (16.00-17.30 en 18.30-20.30) - ballonnen clown Desalles
De Clown Dessalles treed hij op in verschillende gedaantes. Al lopend met een goed gevuld koffertje, zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel trekt hij al gauw de aandacht van jong en oud. Met zijn kleurrijke ballonnen maakt hij moeiteloos de prachtigste ballonnendecoraties.

Afsluiting met vuurwerk (22.30)
Jong en oud kan er steeds weer enorm van genieten: de traditionele afsluiting van de Schijndelse kermis. De schittering van het vuur, hoge vuurpijlen en een fantastische kleurenpracht. De sensationele vuurwerkshow wordt verzorgd door Pyromax Vuurwerkevenementen en vindt plaats op woensdag 17 juli om 22.30 uur op het grasveld op de hoek Steeg – Eekelhof.

Ritprijzen - gezelligheid hoeft niet duur te zijn
Sinds enkele jaren hebben de gemeente en de kermisexploitanten een maximum ritprijs afgesproken. Voor de grootvermaakattracties geldt een maximum ritprijs van maximaal € 2,00 in de losse verkoop. Voor de Beach Party en de Heartbreaker geldt een hogere ritprijs in de losse verkoop. Voor de kinderattracties geldt een maximum ritprijs van € 1,50. in de losse verkoop.


Euro-munten bij de PLUS
Supermarkt PLUS Eijkemans neemt weer deel door Euro-munten uit te geven bij de aanschaf van boodschappen. Deze munten zijn een Euro waard op de kermis en kunnen overal worden ingeleverd tot en met dinsdagavond. Munten van vorig jaar zijn nog steeds geldig, dus inleveren kan tot dinsdagavond 16 juli.

Toiletwagen en fietsenstalling
Ook dit jaar kan weer gebruik gemaakt worden van de toiletwagen en fietsenstalling. Het beheer is in handen van leden van Scouting Schijndel. De faciliteiten zijn open tijdens de openingstijden van de kermis 13.00 tot 24.00 uur.


Beknopt programma Kermis Schijndel 2019

Zaterdag 13 juli - 13.00 – 24.00 uur
13.00 uur start kermis

Maandag 15 juli - 13.00 – 24.00 uur
14.30 - 15.30 uur: ouderen in het zonnetje en muzikaal ontvangst in de tent van Schijndels Events.
19.30 – 20.30 uur: GTST acteur GTST Rik (Ferri Somogyi) - meet & greet

Dinsdag 16 juli - 13.00 – 24.00 uur
18.15 – 20.30 uur: Draken show + meet & greet
19.30 uur: Trekking en prijsuitreiking kinderloterij

Woensdag 17 juli - 13.00 – 24.00 uur
16.00 – 17.30 uur: Clown Desalles
18.30 – 20.30 uur: Clown Desalles
22.30 uur: Vuurwerk

kermisouderen2018

Easypos

Klik > website

Klik > Website

Korsten tweewielers

Klik > website

Klik > Website

Voetselect

Klik > website

Klik > Website

Bouwman

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

Twan Vissers

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

Hart voor Schijndel

Klik > website

Klik > Website

Van Wanrooij

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

Neutraal keuren

Klik > website

Klik > Website

Klaver

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2019  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal