foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

2e editie Fight Cancer Night bijna uitverkocht

Fightcancer2019foto1Meierijstad – De aanmeldingen voor de kaartverkoop voor de 2e editie van de Fight Cancer Night in Meierstad loopt boven verwachting zo verneemt TVSchijndel van de organisatie. "We zijn bijna uitverkocht. Ruim 1000tickets, de meeste via de fighters zelf, zijn er al weg en dagelijks worden er nog verkocht." TVSchijndel besteedde begin mei aandacht aan dit bijzondere spektakel waarbij 12 ondernemers uit heel Meierijstad voor ieders eigen benoemde goede doel de ring ingaan. Een van de deelnemers (laatste gevecht) is ondernemer Johan 'The Constructor' Korsten uit Schijndel die maar liefst nu 6 dagen per week traint. De motivatie van Johan: zijn zoon heeft leukemie. Hieronder vindt u het programma van zaterdagavond 17 augustus vanaf 20.00 uur op 't Weike in Boerdonk en achtergrondinformatie van alle ondernemers.

Programma Fight Cancer Night 2019

20.00 Opening terrein
20.45 Opening avond door wethouder Harry van Rooijen van Meierijstad
20.50 Aankondiging van presentator Jeroen Post door DJ Tim
20.55 Jeroen Post kondigt Joop Ubeda en zijn mede juryleden aan en roept ze in de ring.
21.00 Start gevechten

• 21.00 Gevecht 1 - Eefje 'The Energy' van Stiphout vs Micky 'El Raton' Vennings

Eefje van Stiphout
Eefje besloot op het laatst om in te stappen. Als lerares Lichamelijke Opvoeding (gymjuf) aan het Fioretti College in Veghel voldeed ze niet helemaal aan criterium 'ondernemer' maar haar verhaal is bijzonder. Bij haar man Sander werd in september 2018 kanker geconstateerd en Eefje besloot in december 2018 om te gaan kickboksen om haar hoofd leeg te kunnen maken. Met behulp van een van de beste vrienden van Sander (Bas) werd Gemco als bedrijf bereid gevonden om haar te sponsoren.

Micky Vennings
Door het uitvallen van Cora Ketelaars (zij was tijdens de 1e gezamenlijk training geblesseerd geraakt hadden we als organisatie een probleem. We zagen Micky mee trainen en wisten het gelijk. Dit was de ideale tegenstander voor Eefje. Micky (werkzaam bij hetzelfde bedrijf Uzuma als fighter Nick Avé) twijfelde geen moment toen ze het verhaal van Eefje hoorde. Dan doe ik mee, was haar eerste reactie.

21.15 uur Gevecht 2 - Daan 'Concrete' Vissers vs 'Mighty' Mark van Helvoort

Daan Vissers
Daan was vanaf het begin vastbesloten. Hier moet en zal ik aan mee gaan doen! Voor Daan is alles een verrassing. Hij heeft het evenement in 2018 niet gezien maar is vastberaden. Net zo vastberaden als hij is met zijn bedrijf Aannemersbedrijf Vissers Veghel B.V. Specialist in Grond- en Betonwerken en daarom ook zijn bijnaam Concrete.

Mark van Helvoort
Heeft Daan de voorbereiding gedaan en de weg aangelegd, dan mag Mark met zijn bedrijf VRI Nederland de (tijdelijke) stoplichten plaatsen. Mark twijfelde in het begin door wat fysieke klachten maar bleef gaan voor zijn uitdaging om fitter en beweeglijker te worden. Dat wilde hij graag door rugproblemen. Bescheiden als Mark is zal hij er vol voor gaan en stopt hij pas als het (stop)licht op rood staat.

21.30 Gevecht 3 - Joris 'Knock Outjes Boss' van den Bergh vs Martijn 'Plankje' van Esch

Joris van den Bergh
Joris is als oud DJ altijd relaxt maar toch ook gezond ontspannen. Toch moest Joris in de voorbereidingen naar vanavond zijn leefstijl wat aanpassen. Minder drinken, liefst niet meer roken en meer sporten. Dat heeft even wat tijd gekost maar het is hem gelukt. Joris traint op de meest onregelmatige tijden maar je ziet hem ook regelmatig conditie opbouwen door rond te lopen in de omgeving van Erp. Joris weet met zijn bedrijf de Uitjesbazen iedereen op een bijzonder manier te vermaken en zal dat ook die avond gaan doen.

Martijn van Esch
Ongetwijfeld de man vanavond met de meeste ervaring in de ring. In het verleden met enige regelmaat al in de ring gestaan met zijn optreden in Barcelona als 'dieptepunt'. Dat heeft er ook voor gezorgd dat Martijn de eerste maanden niet heeft kunnen trainen maar met zijn ervaring is dat ook geen enkel probleem. Conditioneel heeft Martijn er alles aan kunnen doen en met behulp van zijn sponsor 'Pica Kappers' uit Mariaheide is ook zijn kapsel geen probleem.

21.45 Pauze en 1e ronde veiling

22.00 Gevecht 4 - Nadia 'Knockie' Beekmans vs Marieke 'No Mercy' Verbruggen

Naida Beekmans
Nadia is als personal trainer natuurlijk wel het een en ander gewend. Aan conditie geen gebrek, althans zo leek het. Kickboksen is toch wezenlijk iets anders. Maar Nadia was vanaf het begin overtuigd en fanatiek aanwezig. Het combineren van haar beroep met het kennis maken met een nieuwe sport heeft ze omarmd en met diep respect voor haar tegenstandster (ze kennen elkaar al jarenlang) zal ze in de ring staan.

Marieke Verbruggen
Marieke maakte voor het eerst kennis met het evenement in 2018 en was direct overtuigd! Ik wil in 2019 hier aan mee doen! Als een van de eerste heeft ze zich aangemeld maar ook voor Marieke waren de eerste kennismakingen best wel pittig. Met behulp van extra trainingen heeft Marieke enorme stappen gezet tot….. 5 weken voor de aanstaande wedstrijd ze in het gips terecht kwam. Leek een breuk in het middenvoetsbeentje. Dat viel gelukkig mee en met haar doorzettings- en wilskracht kan ze invulling geven aan haar wens van 2018.

22.15 Gevecht 5 - Jeroen 'Lightning' Offermans vs Nick 'Noedels' Ave

Jeroen Offermans
Jeroen is een echt manusje van alles. Werkt 70 uur per week, voor zichzelf of bij Campina. Hij wist in no-time 20 sponsoren uit Erp bij elkaar te krijgen en zo te zorgen voor zijn deelname. Fanatiek PSV-supporter als hij is zo traint hij ook. Als we iets gaan doen doen we het ook voor unne goeie! Jeroen is enorm enthousiast bezig met de sponsor werving en bovendien ook echt betrokken bij het wel en wee van de boksers vanavond. Vooral de vrouwelijke…;-).

Nick Ave
Nick is een werkgever van de toekomst. Hij sport samen met zijn collega’s een paar keer in de week (onder werktijd), varierend van fitness, voetbal tot kickboksen. Nick was er vorig jaar niet bij maar was wel een van de eerste die zich hebben aangemeld. Aan de gezamenlijke trainingen kon de jongen uit Gemert niet veel mee doen maar dat wil niet zeggen dat hij zich makkelijk gewonnen gaat geven.

22.30 Gevecht 6 - Jesse 'The Little' Oppers vs Johan 'The Constructor' Korsten

Jesse Oppers
Jesse is ongetwijfeld de junior binnen de groep. 22 jaar slechts maar wel op en top sportman. Dat zal waarschijnlijk ook wel liggen aan zijn training als beroepsmilitair en diverse missies die Jesse bij defensie al achter de rug heeft. Met de speciale trainingen die Jesse heeft gevolgd bij Stef Weber (trainer van Nicky Holzken) is Jesse maar liefst 8 kilo's lichter geworden. Opnieuw een afvaardiging uit Boerdonk zelf om rekening mee te houden.

Johan Korsten
Johan is als afgevaardigde uit Schijndel zeker een om rekening mee te houden. Met een jarenlang verleden als bokser was het voor Johan wel even wennen om te gaan kickboksen. Mede omdat zijn zoon ook lijdt aan kanker ontbreekt het Johan niet aan motivatie. Maar liefst 6 dagen per week heeft Johan de laatste maanden getraind om zich de kickbokssport eigen te maken. Als oud uitsmijter weet hij ook hoever hij kan én mag gaan. Als bouwvakker weet hij van timmeren…

22.45 2e ronde veiling

23.00 Bekend maken opbrengst, overhandigen cheques aan vertegenwoordigers Kika en Fight Cancer + huldigen boksers

23.15 Feestavond
23.45 Optreden Dirk Drost

01.00 uur Einde programma
fightcancernightopperstegenkorsten
Fightcancer2019foto1
Meierijstadfightcancerlogo

Lacros

Klik > website

Klik > Website

Hart voor Schijndel

Klik > website

Klik > Website

Korsten tweewielers

Klik > website

Klik > Website

Voetselect

Klik > website

Klik > Website

Twan Vissers

Klik > website

Klik > Website

Easypos

Klik > website

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

Van Wanrooij

Klik > website

Klik > Website

Klaver

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Bouwman

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

Neutraal keuren

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2019  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal