foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Schijndelse kermis nog tot en met woensdag

Flying Jump SchijndelSchijndel - Sinds afgelopen zaterdag 12 juli tot en met woensdag 16 juli draait de jaarlijkse kermiscarrousel in Schijndel op volle toeren. Jong en oud, iedereen is vijf dagen lang van harte welkom op het evenemententerrein aan de Steeg waarop maar liefst 26 attracties staan met een aantal nieuwe topattracties de 'Hang-Over' die heen en weer slingert, de 'Flying Jump' een spectaculaire attractie met acht armen en bewegende gondels die de durfals mee naar de top neemt, de 'Walking Street Funhouse' [een moderne versie van de cakewalk] en een van de mooiste en grootste 'Breakdance' in Nederland. De Schijndelse kermis is op alle dagen open van 13.00 tot 24.00 uur. Hieronder meer informatie wat er allemaal te doen is. Hier kunt u het volledige programma bekijken. Onder lees meer leest u wat er vanaf vandaag nog op stapel staat op de kermis met vanmiddag de balllonenclow Desalles en vervolgens aan het begin van de avond Hapy Hour. De muziekoptredens die elke dag plaatsvinden vindt u via dit overzicht [Foto: Flying Jump]

Voor groot en klein
Naast de vele vertrouwde attracties zoals de autoscooter, Cocoon rups, X Factory zijn er ook nog diverse behendigheidsspellen, grijpkraantjes, fotoschietsalon, lijntrek en eendjes vissen.
Voor de kleintjes zijn er een grote nostalgische draaimolen, de Flying Circus, Jungle Adventure en pony`s.
De Oudhollandse gebakkraam en nieuwe grote Ijsverkoopwagen, snacksverkoop, visverkoop, popcorn/suikerspin en nougat/suikerwerken zijn ook weer aanwezig tijdens de Schijndelse Kermis 2014.

Hang Over Schijndel
Hang Over
Gezelligheid hoeft niet duur te zijn – maximum ritprijs
Sinds enkele jaren hebben de gemeente en de kermisexploitanten een maximum ritprijs afgesproken.
• Voor de Grootvermaakattracties geldt een maximum ritprijs van maximaal € 2,- in de losse verkoop.
• Voor de Flying Jump en de Hang-Over geldt een hogere ritprijs in de losse verkoop.
• Voor de kinderattracties geldt een maximum ritprijs van € 1,50 in de losse verkoop.
Bij aankoop van meerdere ritten is de ritprijs veel lager.

Kortingsbonnen
Op de lagere scholen zijn kortingsbonnenboekjes uitgedeeld van alle deelnemers van de Schijndelse Kermis. Zie binnenkort ook de kortingbonnen in de lokale krant.

Euromunten
Ook Supermarkt PLUS Eijkemans doet weer mee net als voorgaande jaren en geeft Euromunten uit. Deze munten zijn één Euro waard op de kermis en kunnen overal worden ingeleverd.
Munten van vorig jaar zijn nog steeds geldig!

Happy Hour
Op maandag, dinsdag en woensdag is het tussen 17.30 en 18.30 uur Happy Hour op de kermis. Voor de prijs waar u normaal tien ritten voor krijgt, krijgt u er dan bijvoorbeeld elf.
Elke attractie heeft zijn eigen aanbieding.

Kinderloterij op de kermis
Ook dit jaar kunnen kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan de letterspeurtocht. Bij elke attractie komt een letter te hangen en de combinatie van deze letters vormt een zin. Vul de juiste oplossing in en doe mee met de kinderloterij op dinsdag 15 juli.
Spelregels kinderloterij
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen aan de loterij deelnemen. De loterij wordt gesponsord door winkeliersvereniging ’t Zuid en de kermisexploitanten. Vul de prijsvraag op het lot in en stop het in de loterijbus die te vinden is bij het 'touwtje trekken' op de kermis.
Trekking
De trekking van de loterij vindt plaats op dinsdag 15 juli om 19.30 uur bij podiumwagen van de Vrolijke kabouters. Deze wordt verricht door wethouder Claassen die wordt bijgestaan door Vrolijke kabouters bekend van de TV.
Let op: de prijswinnaars moeten tijdens de trekking aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen (anders gaat de prijs naar de volgende).
Prijzen
1e prijs - Sportieve Batavus fiets van Cycle-Star Schijndel
2e prijs - Playstation 3 500GB met controller +spellen
3e prijs - Playstation 3 500GB met controller +spellen
4e prijs - Pentax Efina digitale camera + tas & SD compleet
5e prijs - Verder worden er nog diverse andere prijzen verloot
Inleveren oplossing en prijsuitslag
Vul het antwoord van de prijsvraag in op het linkerstrookje van het lot, scheur het strookje af en lever de bon in bij het ‘touwtje trekken’ op het kermisterrein.
Op dinsdag 15 juli om 19.30 uur worden uit de juiste oplossingen de winnaars getrokken. Je moet wel bij de prijsuitreiking aanwezig zijn!

Gratis grimeren
Kom op dinsdag of woensdag tussen 16.00 en 18.00 uur naar de kermis en laat je gratis schminken.

  • Maandagmiddag 14 juli van 14.30 – 15.30 uur - ouderen in het zonnetje
Op maandagmiddag brengen bewoners van het Mgr. Bekkershuis, huize Barbara en Dichterbij op uitnodiging van de gemeente, de kermisexploitanten en Schijndel Events een bezoek aan de kermis. Zij kunnen gratis genieten van de kermis: ritje, ijsje, oliebol, visje en iets van de snoepkraam. Ook kunnen zij bij de feesttent van Schijndel Events nagenieten van het bezoek aan de Schijndelse Kermis. Daar krijgen zij een gratis consumptie, die wordt aangeboden door Schijndel Events.
  • Maandag 14 juli van 13.00 – 18.00 uur - ballonnen clown Desalles
De Clown Dessalles treedt op in verschillende gedaantes. Al lopend met een goed gevuld koffertje, zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel trekt hij al gauw de aandacht van jong en oud.
Met zijn kleurrijke ballonnen maakt hij moeiteloos de prachtigste ballonnendecoraties. Tijdens zijn tweede optreden rijdt hij met een botswagen rond over het kermisterrein met allerlei stunts.
  • Dinsdag 15 juli van 17.30 – 20.30 uur – ‘De Timmerman met hamerspel"
Zij assisteren bij de kinderloterij. Samen op de foto met ‘De Timmerman met hamerspel ‘ inclusief Meet & Greet.
  • Woensdag 11 juli vanaf 22.30 uur – afsluitend vuurwerk
Jong en oud kan er steeds weer enorm van genieten: de traditionele afsluiting van de Schijndelse kermis. De schittering van het vuur, hoge vuurpijlen en een fantastische kleurenpracht. De sensationele vuurwerkshow wordt verzorgd door Jaco Vuurwerkevenementen en vindt plaats op woensdag 14 juli om 22.30 uur op het grasveld op de hoek Steeg – Eekelhof.

Toiletwagen en fietsenstalling
Ook dit jaar kan weer gebruik gemaakt worden van de toiletwagen en fietsenstalling. Het beheer is in handen van leden van Scouting Schijndel. De faciliteiten zijn open tijdens de openingstijden van de kermis 13.00 tot 24.00 uur.
 

TVE

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

Bloemboetiek

Klik > website

Klik > Website

Vakmeester Guus

Klik > website

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

Scootmobielen Veghel

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

20 FIT

Klik > website

Klik > Website

De Verfzaak

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//