foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Vandaag Elde Gala en Parade door Schijndel – TVSchijndel verzorgt ook dit jaar overal opnames

gala2Schijndel - Dit jaar vindt het Elde Gala op Hemelvaartsdag plaats. Alleen is de locatie waar dit gevierd gaat worden dit jaar voor de eindexamenkandidaten veranderd. In voorgaande jaren werd het Galafeest georganiseerd bij café D'n Bes en Grand Café de Hopbel maar die zagen er door het veranderde alcoholbeleid vanaf. Inmiddels is Tapperij de Beurs/City theater, mede door de steun van SOS 700 en actief meedenkende ondernemers, als goed alternatief gekozen en krijgen de eindexamenleerlingen weer een prachtig Elde Gala met de bijbehorende Elde Gala Parade. TVSchijndel zal ook dit jaar de officiële foto's en videoregistratie van het gala en de parade verzorgen voor de eindexamenleerlingen van het Elde College die daags erna op deze website te bekijken zijn. Kom vooral vandaag 29 mei kijken naar de parade en de schitterende aankomst.gala1Elde Gala en Parade

Het Elde Gala is een besloten feest, maar de Elde Gala Parade is een openbaar gebeuren in Schijndel waar belangstellenden in grote getalen op af komen om de prachtige bolides en absurde vervoersmiddelen te bewonderen waarin de geslaagden vervoerd worden. Donderdag 29 mei komen de examenleerlingen vanaf 19.00 aan bij Tapperij de Beurs voor het Gala. Het gala eindigt om 01.30 uur. Na 23.00 uur mag er niemand meer binnen.
Wat valt er te beleven op het gala?
• De aankomst zal via een livestream te volgen zijn op het grote scherm in het City Theater
• In café De Beurs speelt een fantastisch top-2000-coverband afgewisseld met optredens van leerlingen van het Elde
• In het City Theater zorgt 'DJ t24' voor een fantastisch avond
• Van de aankomst en ook de hele avond door zullen er foto’s worden gemaakt. Deze foto’s zijn gratis te downloaden in het fotoboek op www.tvschijndel.nl.
Alcohol op de Paraderoute en in de voertuigen is streng verboden. Leerlingen die dronken op het gala verschijnen, worden niet toegelaten. Hierop zal streng worden gelet.
De Parade start bij het Elde in de Putsteeg en gaat via de sporthal De Dioscuren en de Markt richting de Hoofdstraat naar het City theater. Hier ligt de rode loper voor de leerlingen klaar. Binnen wacht een enorm groot (eind)examenfeest.

Veel verslaggevers van TVSchijndel – reportages daags erna op TVSchijndel
Bij de rode loper bij ’t City theater staan twee fotografen van TVSchijndel en gedurende de route zijn vijf cameramensen en drie verslaggever te vinden. Zestien vrijwilligers zorgen ervoor dat u alles kunt zien. Vanuit een speciale regiebus ter hoogte van Verstappen aan de Hoofdstraat wordt er een mooie reportage gemaakt.
De hele registratie en de foto's ziet u daags erna, vrijdag 30 mei, op deze website van TVSchijndel. In het fotoboek zijn dan ook de gemaakte foto’s gratis te downloaden [voor privé-gebruik].
En kom vooral op 29 mei kijken naar de schitterende aankomst.

Verplichte rijroute naar het gala
• Schootsestraat/Boxtelseweg
• Putsteeg (langs het Elde College)
• Pastoor van Erpstraat
• Via de parkeerplaats van de sporthal
• Pompstraat
• Hoofdstraat
Let op: Deze route klopt op onderstaand kaartje niet helemaal meer. De gemeente heeft besloten dat de Galaparade op het eind niet linksaf de Akkerstraat in mocht.
Nu wordt er rechtdoor gegaan naar Tapperij de Beurs.
Route Gala


DVD te koop

Van de video-opnames die door de cameramensen van TVSchijndel worden gemaakt wordt ook dit jaar weer een DVD-compilatie gemaakt die in de loop van de week te koop is bij de Bruna voor € 5,-.
Op deze website wordt bekend gemaakt wanneer deze DVD te koop is.

Nieuwe Alcoholwet
Het Gala ging bijna niet door, maar op het laatste moment werd toch een nieuwe locatie hiervoor gevonden. Door de nieuwe Alcoholwet zal het gala voor het grootste deel alcoholvrij zijn. Op één locatie is er bij Tapperij de Beurs/City theater alcohol verkrijgbaar voor 18+.

Verkeersmaatregelen – omleiding wordt aangegeven
Tijdens het gala/eindexamenfeest van het Eldecollege op donderdag 29 mei 2014 op donderdag 29 mei 2014 wordt voor het gala/eindexamenfeest door het Eldecollege een tocht met voertuigen vanaf het parkeerterrein bij het sportcomplex De Dioscuren aan de Bunderstraat, via Pompstraat en de Hoofdstraat, naar Tapperij De Beurs aan de Hoofdstraat 145 georganiseerd. Het college heeft besloten onderstaande wegen en/of wegvakken af te sluiten voor alle verkeer uitgezonderd voetgangers.
Pompstraat, tussen Bunderstraat/Pastoor van Erpstraat en Hoofdstraat. Kloosterstraat (incl. ventweg), tussen Mieke de Brefstraat en Hoofdstraat. Hoofdstraat, tussen Kloosterstraat en Meierijstraat; Akkerstraat, tussen Catharinaplein en Hoofdstraat.
Genoemde maatregelen gelden op donderdag 29 mei 2014 vanaf 18:00 uur tot 22:00 uur of zoveel langer of zoveel korter als nodig is om de verkeersveiligheid te waarborgen. Het verkeer zal met behulp van bebording omgeleid worden. 

Easypos Software

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Guus Auto Service

Klik > website

Klik > Website

Twan Vissers

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

Sterk_FIT

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2021  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//