foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Schorsbosser siert zijn carnavaleske kledij op

schorsbosresizeSchorsbos - Geleidelijk aan verandert Schijndel in Schorsbos. Nog enkele weken en de nieuwe prins en zijn adjudant gaan voor in het volksfeest dat carnaval heet. De vlaggetjes met de kleuren van Schorsbos bevestigd aan de lantaarnpalen geven een carnavaleske uitstraling. Een Schorsbosser en Schorsbosserinneke laat op zijn kieleke en pakske duidelijk zien door allerlei versierselen op zijn of haar kledij een plaatsje te geven dat hij of zij uit Schorsbos komt. In aanloop van het hoogtepunt van carnaval staat op zaterdag  3 februari een kraam op de markt. Leden van de promotioncommissie hebben tal van hebbedingetjes uitgestald die op de kledij kan worden bevestigd.

Embleem met het motto “Schorsbos Rokt”
Na een overweldigende vraag naar het embleem met het motto van het jaar 2018 “Schorsbos Rokt”, dat ook deze wederom te koop zijn op zaterdag 3 februari op onze kraam op de markt.

Er liggen ook dassen, sjaals, handwarmers, slingers, vlaggen, portemonnees, vriendschapsarmbandjes, serpentines, kielen etc. alles in de kleuren van Schorsbos te lonken. De markt is van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

schorsbosresize

serpentinelang

Copyright 2020  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal