foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Carnaval Festival bij café de Sok

carnaval festivalSchorsbos - Carnaval 2018 wordt weer één groot spektakel bij de Sok. Ook dit jaar staat de grote tent weer op de stoep waar artiesten zoals Dopebwoy, PartyfrieX, Skoften Sloopservice, DJ Crew On Tour, Jeroen van Zelst, Arno Sloot en nog veel meer op komen treden. Op donderdag wordt de verjaardag van de inmiddels legendarische Sjulsefke gevierd met een voorproefje op carnaval. De entree bedrraagt € 20,00 aan de deur en dit is inclusief bier, wijn en fris. Andere dranken kosten € 1,00 extra per drankje.  Vrijdag komt de rapper Dopebwoy live optreden! Dopebwoy is al lang geen onbekende naam meer in de Nederlandse urban en hiphop wereld, maar brak in 2017 in heel Nederland door met zijn hit “Cartier” (ik ben lit).Hij behaalde hiermee zelfs de 5e plek in de Nederlandse top 40 en kort daarna volgde zijn EP “Andere Flex” waar onder andere zijn nummers “Afstand” en “Tweede Helft” ook op te beluisteren zijn. 

Daarnaast komt ook Girls Love DJ’s optreden. Deze doorgewinterde club en festival artiest heeft op zijn bucketlist alle grote festival in binnen- en buitenland al af mogen strepen en bracht platen uit op onder andere Spinnin’ Records. Tickets hiervoor kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar bij Tabaktief Jan van Roessel en café de Sok zelf. Zaterdag staan “Peen & Toor Wouters, maar dan net nie” op het programma. Wat dit precies gaat inhouden? Kom een kijkje nemen en laat je verrassen! De tent is open vanaf 19:00 uur en de entree is gratis! Zondag start het festijn al om 14:00 uur met DJ Crew On Tour. De hele dag is dit DJ gezelschap aanwezig met de beste muziek, gekste spellen waar het hele publiek bij betrokken wordt en diverse gastoptredens van Jeroen van Zelst, Tim Schalkx en Kapalone. Gratis entree. Op maandag wordt er vanaf 14:00 uur wederom een spectaculair programma aangeboden. De Partyfriex scoorde afgelopen tijd een enorme mega hit met “Ik Moet Zuipen!” en deze zal ongetwijfeld luidkeels meegezongen worden tijdens carnaval. De internetsensatie Arno Sloot zal deze dag ook het podium betreden voor een spectaculair optreden en Skoften Sloopservice heeft laten weten de nodige beukende beats mee te nemen.

In 2017 vond het evenement Carnabal plaats op de parkeerhaven bij café de Sok. Dat evenement is dit jaar te vinden bij manage de Molenheide, omdat daar meer mogelijkheden waren voor een uitbreiding van dit carnavalswagens-concept. Meer hierover vind je op de facebookpagina van Carnabal en www.carnabal.nl. Bij de Sok komt DJ Duo Och Gerrum vanaf 19:00 uur de boel onder handen nemen in het café.

Op de hoogte blijven van al het laatste nieuws? Meld je dan aan voor het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1543586379082464/
  
carnaval festival
 

serpentinelang

Copyright 2020  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal