foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Carnavalsattributen bij VVV

schorbosattribuut3Schorsbos - U kunt nog tot en met zaterdag 10 februari (13.00-16.00 uur) kunt u nog uw carnavalsattributen aanschaffen. De Schijndelse carnavals das in de kleuren wit, geel en groen…leuk voor alle carnavaleske evenementen die op de agenda staan en lekker warm tijdens de optocht. Naast grote dassen zijn er nu ook kleine dassen én gedraaide dassen. De Schijndelse vlag (1.00 x 1.50 m) mag natuurlijk niet ontbreken. Koldassen zijn er voor de dames. Om thuis de boel te versieren zijn er ballonnen en voor een gezellige sfeer is een set van 3 kaarsen in de Schijndelse driekleur te koop. De badges van Hopbeljanus en Schorsbos Rokt 2018 zijn op voorraad (op is op).
Hangers en oorbellen
Rein van der Eerde, glaskunstenaar en van oorsprong Schijndelaar, heeft speciaal voor Carnaval mooie glazen hangers gemaakt voor aan een halssnoer en glazen oorbellen natuurlijk in de Schijndelse driekleur. Het zijn allemaal unieke hangers en met de hand gemaakt. Voor de dames een passend sieraad. Ze zijn nu voor een speciale prijs te koop.

Schorbosserke 2018
Dit jaar kan men de losse jaarplaatjes voor weer 2018 kopen. U krijgt dan het jaarplaatje die u onder het jaarplaatje van 2017 kunt hangen. Een echt verzamelobject dus. Uiteraard zijn ook nieuwe vrienden van Schorsbos van harte welkom. Iedereen kan ’t Schorsbosserke speldje met jaarplaatje kopen voor een bedrag van € 11,-- waarbij de opbrengst geheel ten goede komt van Schorsbos en het jeugd carnaval in Schijndel.

VVV agentschap, gevestigd in Museum Jan Heestershuis, is op Carnavalszaterdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Met Carnaval en Aswoensdag zijn de VVV en het museum gesloten.
Telefoonnummer: (073) 549 22 76 en website: www.vvvschijndel.nl 
 schorbosattribuut2
 schorbosattribuut3

serpentinelang

Copyright 2020  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal