foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Schorsbos Kwékt: hoptoer 2019

schorsbos kwektSchijndel - Carnavaleske optredens van meer dan honderd mensen op elf locaties in Schijndel op zaterdag 16 februari. Van de Boschweg tot ’t Zuid en terug zullen zij tien kroegen en het Bekkershuis aandoen. De vraag aan bezoekers is hetzelfde te doen. Pak je fiets en ga een avondje rond langs de kroegen van Schijndel. Loop eens binnen waar je normaal niet komt, blijf hangen als je het naar je zin hebt. In een rijke traditie van kroegen en Carnaval bouwen we samen een nieuwe…In een muzikale omlijsting door Stasia zal de Beurs vanaf 20.30 uur het toneel zijn voor een politiek café. Schijndelse raadsleden van de gemeente Meierijstad zullen onder leiding van een verrassende (politieke) voorzitter met elkaar in debat gaan over de stand van zaken in Schijndel sinds het samengaan en kijken ook samen vooruit naar wat de toekomst ons gaat brengen.

Oud-kasteleins
Zeventien oud-kasteleins zoeken de kroeg weer op. Samen. Om herinneringen op te halen aan het roemruchte Schijndelse kroegverleden. Ze nodigen je uit om mee te doen en de vraag is natuurlijk of je ze allemaal nog kent. Vanaf 20.00 uur bij HeerenMeester en vanaf 22.00 uur bij de Triangel.

Schlagerij NetNie
Carnavalsvereniging NetNie heeft dit jaar de surprise act van de Hoptoer. Van 20.00 tot 23.00 uur kun je bij hun terecht voor Schlagers, Bier en Worst op een plek waar je het niet zou verwachten. Zolang de voorraad strekt… Zorg dus dat je zelf ook onderweg bent, want dit wil je nou NetNie missen!

Het volledige programma staat online op hoptoer.nl en is pas definitief als de avond voorbij is!
schorsbos kwekt

serpentinelang

Copyright 2021  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//