foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Opening jeugdcarnaval

Scholenkarnaval1320194Schorsbos - Vandaag begon carnaval voor de jeugd. Deze werd geopend door de Raodwachters van Schorsbos. Dit gebeurde allemaal in de spiegeltent op De Markt. Het was één groot feest. Er was een optreden van Zus. Daarbij werd ook de winnaar bekend gemaakt van de etalage wedstrijd en de mooiste basisschool carnavalswagen. Alle foto's zijn te bekijken in het fotoboek. Beelden in de video.

Er was een gezellige drukte in de spiegeltent. Kinderen van alle leeftijden dansten en sprongen in het rond. Er waren volop confetti, ballonnen en dansende kinderen aanwezig. Tijdens het optreden van zus werd er volop meegezongen en gedanst door de kinderen. En met als afsluiter de polonaise. 

Etalage wedstrijd
Natuurlijk waren de kinderen volop in spanning voor de uitslag van de scholen wedstrijden. 
De groepen 1 tot en met 6 van alle Schorbosche basisscholen hadden dit jaar verschillende etalages van winkels in Schorsbos versierd. Op zaterdag 23 februari zijn de etalages door een deskundige jury beoordeeld. Neemt u nogmaals een kijkje in het fotoboek.

Vandaag kwam de jury tot een uitslag. De winnende etalage is te zien bij Kiba, Basisschool 't Kwekkeveld heeft deze etalage mogen versieren en heeft hierbij de wedstrijd gewonnen. 
De kinderen die aanwezig waren van 't Kwekkeveld ontvingen een medaille.

Carnavalswagen wedstrijd
Daarna was de prijsuitreiking van de mooiste carnavalswagen. Alle basisscholen hebben een carnavalswagen versierd. Deze wagens mogen meerijden met de kinderoptocht (zaterdag) en de grote optocht (zondag). De winnende school mag zelf meelopen met de optocht. De deskundige jury heeft basisschool De Heijcant als winnaar van deze wedstrijd gekozen. Ook ontvingen de aanwezige kinderen een medaille. 


Scholenkarnaval1320191 
  Scholenkarnaval1320192
  Scholenkarnaval1320193
  Scholenkarnaval1320194
  Scholenkarnaval1320195
 


serpentinelang

Copyright 2019  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal