foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Uitreiking prijs bouwen carnavalswagen scholen

uitreikingscholencarnvalSchorsbos - Op woensdag 22 mei werd op alle Schijndelse basisscholen een geldprijs uitgedeeld. Deze geldprijs is beschikbaar gesteld door de Commissie Optocht van Schorsbos. De Geminteraod, als initiatiefnemer van het nieuwe lesprogramma Carnaval in Schorsbos, tezamen met de nieuwe typetjes Drieske en Deesje, kregen de eer om deze geldprijs uit te reiken op de scholen. “Het was zo mooi om te zien hoe alle kinderen en hun begeleiders tijd en energie hebben gestoken in het bouwen van het carnavalswagentje” aldus de afgevaardigden van de Geminteraod.

Het resultaat heeft ook een drive gegeven aan de werkgroep en de club om nu al weer te gaan voorbereiden op het komende carnavalsseizoen. “Wij zijn inderdaad al weer begonnen met het nieuwe lesprogramma, we hebben veel tips gekregen van docenten en anderen. Deze zijn we druk aan het verwerken, zodat we voor komend jaar weer een prachtig lesprogramma kunnen afleveren op de scholen” geeft Mariëlle van Gerwen aan.

“Het bouwen van het carnavalswagentje komt zeker terug. Hiervoor zijn we dankbaar voor alle steun en hulp die we hierbij hebben gekregen die het mogelijk maken om de karretjes volgend jaar weer in te zetten. En dit gebaar van de Commissie Optocht is ook zo ongelofelijk mooi, een hele eer dat wij in hun naam deze geldprijs mogen overhandigen” zegt Marieke van den Dungen. Er is flink geknutseld door de kinderen van de basisscholen. De wagentjes hebben meegedaan met de jeugdoptocht in Wijbosch en de optocht van Schorsbos op carnavalszondag. De wagentjes zijn op de carnavalsvrijdagmiddag tijdens de opening jeugdcarnaval in de Spiegeltent op de Markt beoordeeld door de jury: Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Felix d’n Urste, Adjudant Bart en Burgemister Ralph. TV Schijndel was mee met 4 scholen voor de uitreiking.

Zie ook: Opening jeugdcarnaval 

  uitreikingscholencarnval 2
  uitreikingscholencarnval 3
  uitreikingscholencarnval 4
  uitreikingscholencarnval 5
  uitreikingscholencarnval 6
  uitreikingscholencarnval 7





















serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//