foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Inschrijven Jeugdoptocht Schorsbos

jeugdoptochtSchorsbos - Het jaar 2020 is begonnen, na een maand vol gezelligheid, cadeautjes en samenzijn met familie en vrienden. Een gevoel wat je wilt vasthouden, toch. Meedoen aan de Jeugdoptocht is daar een prima gelegenheid voor. Samen met de kinderen de komende maand bezig zijn met een idee bedenken, tekeningen maken, knippen, zagen, verven, timmeren etc. De Jeugdoptocht is op zaterdag 22 februari a.s., dus nog meer dan voldoende tijd om een mooie creatie te bouwen en te bedenken of in het thema van dit jaar ‘Schorsbos veert op” uit te voeren. Het inschrijfformulier en veel meer informatie over de jeugdoptocht Schorsbos kun je vinden op onze website jeugdoptocht.schorsbos.nl.

De Jeugdoptocht is voor kinderen en jeugd van 0 t/m 17 jaar uit Schijndel en omgeving. Deelname aan de optocht is gratis. Als deelnemer ontvang je altijd een mooie medaille en misschien win je ook nog een prachtige beker of de Mies van de Steen troffee! De start van de optocht is om 12:44 uur vanaf het dorpsplein Shared Space bij Dorpscentrum De Schakel in Wijbosch.

Na afloop van de jeugdoptocht ben je van harte welkom in De Schakel bij “Spektakel in de Schakel”. Daar is een leuk middagprogramma samengesteld, waarin naast een aantal optredens ook de trekking van de loterij en uiteraard de prijsuitreiking van de Jeugdoptocht. Foto: optocht 2019.

jeugdoptocht 

serpentinelang

Copyright 2021  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//