foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Nieuwe zomercarnaval in Schijndel

zomercarnavalSchorsbos - Op zaterdag 23 mei en zondag 24 mei wordt er een heuse zomercarnaval georganiseerd in Schijndel. Er zijn deze twee dagen een buitenprogramma en ook een binnenprogramma. Zonder teveel prijs te geven, licht de organisatie een tipje van de zomerse sluier op. Net Nie en Tramhuys geven dit weekend extra kleur. Net Nie zorgt altijd voor een feestje. Meer informatie en voorlopig programma vindt u onder 'lees meer'.

Zaterdag 23 mei 2020 van 20.11 tot 00.30 uur (buitenprogramma)/03.00 uur (binnenprogramma)
• Spectaculaire opening zomercarnaval door prins en prinses om 20.11 uur;
• Er is een buiten- en binnen programma: binnen voor de jeugd met 4 DJ's en buiten DJ Toon Wouters voor de zomerse knallers;
• Optreden van een bekende artiest!
• Verschillende leuke activiteiten.

Zondag 24 mei 2020 van 12.11 uur- 20.00 uur
12.11 uur Start op het 'Sambaplein' (bij het Tramhuys);
13.00 uur Optocht praalwagen met danseressen van Bakker Bart naar het Sambaplein: verschillende sambabands met danseressen stoppen bij meerdere terrassen; Daarna opening van de prins en prinses op het Sambaplein; Braziliaans straat(panna) voetbaltoernooi, schminken en diverse activiteiten voor de jeugd; DJ Thomas verzorgt de muziek naast diverse optredens van dansgroepen en bands; 20.00 uur Afsluiting zomercarnaval.

Net Nie zorgt altijd voor een feestje
Deze carnavalsvereniging is ontstaan aan de keukentafel van een vriendengroep, zo vijf weken voor carnaval in 2004. Er was toen geen tijd voor een goede voorbereiding voor de optocht. Zo reed de voorzitter met een tractor en platte kar. De carnavalswagen was dan ook 'NET NIE kloar'. Dat inmiddels veranderd; de ideeën komen al snel op tafel en velen avonden worden besteed aan 'vergaderen'. Deze avonden zorgen voor een boel voorpret. Een ding is zeker, een stel creatieve, zotte mensen bij elkaar zorgt voor het ultieme carnavalsgevoel!

zomercarnaval 

serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//