foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Carnaval met de Crazy Pinternationals

Carnaval logoSchorsbos - Het komend weekend begint het feest der feesten weer in Schorsbos. Ook de Crazy Pinternationals zullen weer op meerdere fronten bij de diverse activiteiten aanwezig zijn. Zo staat er het volgende op hun programma: een recordpoging op de Markt, het 'Vruuger waar alles bitter bal' en hun deelname aan de optocht.


Recordpoging

Zoals de jaren gebruikelijk hebben ze op carnavalszaterdag weer een recordpoging op de Markt nabij de bierpomp. Deze recordpoging zal staan in het teken van het motto van het Schorsbosser carnaval 2020 te weten: “Schorsbos veert op”. Ook nu zal notaris Pruijk weer aanwezig zijn om de recordpoging officieel vast te stellen. Deze recordpoging zal plaatsvinden na de onthulling van de Hopbeljanus en de uitreiking van de diverse carnavaleske onderscheidingen die Schorsbos rijk is. Naar verwachting zal de recordpoging zo rond de klok van drie uur beginnen.

‘Vruuger waar alles bitter bal’
Op zaterdagavond zijn de Crazy Pinternationals aanwezig in hun thuishonk De Heerenmeester. Hier vindt dan een carnavalsavond op het programma met de alleszeggende titel ‘ Vruuger waar alles bitterbal’. Dit met de nadruk op ‘ ouderwets gezellige’  manier van carnaval vieren. Geen ‘feestmuziek’ van boven de rivieren maar meer de nadruk op carnavalsmuziek uit (lang) vervlogen jaren.

Optocht
Op zondag trekken de Crazy Pinternationals deze lijn ook door in de optocht. Voor de 36e keer zullen ze deelnemen aan de optocht. Ook deze dag zal het thema zijn: “Vruuger waar alles bitter”. 

Carnaval logo

serpentinelang

Copyright 2020  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//