foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Carnaval 2021: Schorsbos blèft zitten

PrinsEnSchorsbos - Schorsbos blèft zitten is het moto wat prins Carlo voor dit jaar gekozen heeft. Dit klopt helemaal, ze blijven nog even zitten en ze hopen dat dit niet te lang meer duurt. 11-11 is de dag dat er met carnaval gestart wordt, maar helaas kan dat dit jaar niet gezamenlijk gevierd worden. Maar dit wil niet zeggen dat schorsbos carnaval niet meer bestaat, want carnaval blijft altijd bestaan, wat er ook gebeurt. Ze gaan kijken wat er wel kan.

Wat in ieder geval ingezet gaat worden is een Schorsbos krant, al is deze niet zo dik als andere jaren; maar deze komt er wel. Ook worden de geel/groen/witte vlaggetjes aan de lantaarnpalen in het centrum opgehangen. Ook wordt het jaarplaatje 2021 en de nieuwe badge verkocht en (helaas)een mondkapje met het Schorsbos logo.


Maar het belangrijkste is dat wij met zijn allen ook laten zien dat we van Schorsbos blijven houden. Zij vragen om toch je Schorsbos das uit de kast te halen en ga deze vanaf 11-11 zoveel mogelijk dragen. Heb je er geen meer of ben je hem kwijt, geen nood. Bel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  telefoon nummer 06 51292562 en zij zorgen ervoor dat je er zo snel mogelijk een kunt halen.

Alle andere merchandise gaat zo snel mogelijk in de verkoop. In de volgende nieuwsbrief wordt bekendgemaakt wat en waar deze te koop is.

Hou het gezond en Schorsbos blèft zitten.

SchorsbosBleftZitten





















serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//