foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Aanmelden voor de Hoptoer

                Schorsbos - Op zaterdag 4 februari staat er weer een Hoptoer op het programma. Het is dan voor iedere Schorsbosser weer mogelijk om z’n creativiteit te laten zien en horen middels een liedje, buut, cabaretstukje, dans, act of muzikaal optreden. Het mag ook een combi van dit alles zijn. Liefst op een carnavaleske manier natuurlijk.

Dat optreden kan plaatsvinden in een kroeg of andere zelf te kiezen locatie tussen de Holy Cow en de Triangel. Het optreden reist van de ene plek naar de andere of blijft op dezelfde plek. Net als het publiek overigens. In overleg met de Hoptoerorganisatie is veel mogelijk. Zij zal van alle aanmeldingen een programma opstellen zodat het mooi verdeelt is over Schorsbos.

Je kunt jezelf als toeschouwer later verrassen, maar….. beter is het nog om zélf als entertainer mee te doen! Die deelname staat voor iedereen open.

Altijd al eens willen acteren , zingen , dansen of gewoon gek doen voor publiek? Grijp je kans als individu of groep. Je hoeft echt geen professional te zijn. Doe mee, doe (weer)eens gek . We hebben al weer lang genoeg gewoon gedaan…. Informatie en aanmelden via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag aanmelden vóór 24 december.

hoptoer22

serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//