foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Wil jij ook meewerken aan het succes van TVSchijndel.nl?

logo winnaarSchijndel - Iedere dag trekt het lokale nieuws op TVSchijndel meer dan vierduizend unieke bezoekers. Op hoogtepunten soms wel tienduizend. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door een team van vrijwilligers. TVSchijndel is altijd op zoek naar mensen die de verschillende teams willen komen versterken. Redactie, social media, 112, cameramensen, fotografie, grote projecten zoals Paaspop, Carnaval, Elde Gala; er is altijd wel een plek waar jij goed tot je recht komt. Onder ‘lees meer’ vind je meer informatie over de verschillende vacatures en mogelijkheden. Aarzel niet en meld je aan. Als er iets niet duidelijk is, neem dan zeker contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Redactie
De redactie heeft nu vier redacteuren die elk één of meerdere dagen van de week het nieuws verwerken. Samen met hen zorg je dat de persberichten die binnenkomen, verschijnen op TVSchijndel.nl. Soms is een persbericht zo te plaatsen, soms moet je de tekst herschrijven. TVSchijndel zoekt redactieleden die minimaal 5 uur per week willen meewerken. Heb je zin om het Schijndelse nieuws te brengen en kan je goed uit de voeten met de Nederlandse taal? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Social Media
Niet meer weg te denken, ook niet bij TVSchijndel. Dagelijks worden de berichten van de website ook op Facebook, Instagram en Twitter geplaatst. Soms wordt dit gedaan door het redactielid dat een artikel online zet, maar er zijn ook dagen dat iemand zich alleen met social media bezighoudt. Interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Calamiteiten / 112
Er gebeurt veel in het Schijndelse en ook op het gebied van calamiteiten probeert TVSchijndel actueel te blijven. Er wordt gewerkt met een 112-groepsapp, waarin mensen die in verbinding staan met meldingen over calamiteiten, een gebeurtenis doorgeven in de app. Er gaat iemand naar de plek van de calamiteit, maakt foto’s, schrijft een kort verslagje (vaak op basis van contact met en informatie van de politie) en stuurt dit naar de redactie. De collega die die dag verantwoordelijk is voor de redactie, verwerkt het bericht. Het is ook mogelijk dat degene die de calamiteit vastlegt e.e.a. online zet, als dat tot zijn/haar interesses en mogelijkheden behoort. Interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Cameramensen
Een mooie video bij een artikel is als de kers op de taart. Dit is veel werk voor de drie cameramensen die werkzaam zijn bij TVSchijndel. Wil je cameraman of cameravrouw worden, dan ben je van harte welkom om het team te versterken. Ook als je nog niet zo ervaren bent. De collega’s helpen je graag op weg. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al weet hoe je een goede nieuwsflits opneemt en monteert. TVSchijndel werkt met professionele apparatuur. Interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

logo winnaar1

Copyright 2019  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal