foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
spandoek twanvissers 2014

Aflevering 16 Bloopers

Has en Jas TVS webHas en Jas zijn hun volgende seizoen aan het voorbereiden maar afgelopen uit zendingen hebben ze toch wel veel bloopers gemaakt. De editor heeft geprobeerd de leukste achter elkaar te zetten. (U ziet hans van den heuvel nog als Has) 

Aflevering 15 Seizoen 2

Has en Jas TVS webHas en Jas gaan na een lange tijd weer eens vissen. Als je vraagt naar een "visgeit" weten ze alleen in Brabant wat je bedoeld. Zelfs Has wist het niet meer. Aan de waterkant verbazen de twee broers weer vriend en vijand met hun gestuntel.   

Aflevering 14 Seizoen 2

Has en Jas TVS webJe krijgt wel eens een telefoontje waarbij je denkt: Daar kan ik wel eens iets aan overhouden. Maar als dan later blijkt dat niet alles goud is wat er blinkt kan de waarheid wel eens hard aankomen. Dat noemt men ook wel eens "valse hoop" hebben.

Aflevering 13 Seizoen 2

Has en Jas TVS webAls je de verjaardag van je enige broer vergeet moet je jezelf toch echt wel gaan schamen. Als je dan ook nog eens dat probeert te verbloemen en je improviseert ook nog eens dat je wel een cadeautje hebt gekocht ga je jezelf waarschijnlijk ook niet meer geloven. Eerlijk zijn is dan de best oplossing.

Aflevering 12 Seizoen 2

Has en Jas TVS webAls iemand "groene vingers" heeft wat is dat eigenlijk? Nou dat zal Has wel eens aan Jas uitleggen. Die lijkt eerst wel heel enthousiast maar als dan blijkt wat je daar voor met doen...... Nou dan toch maar liever naar de koffie!

Aflevering 11 Seizoen 2

Has en Jas TVS webDe milieu perikelen in de wereld dringen ook binnen in het huisje van Has & Jas. Ze zijn het niet altijd met elkaar eens maar na een goed gesprek komen ze ook wel uit het probleem wie nu waarop moet bezuinigen. 

Aflevering 10 Seizoen 2

Has en Jas TVS webHas ziet er wel altijd netjes uit maar is dat ook wel zo? In elk geval moet er nu iets verschoond worden vind Jas en dat zorgt voor veel "onderbroekenlol"

Aflevering 9 Seizoen 2

Has en Jas TVS webHet is weer bijna Pasen en dan komen er net als bij kerst, allerhande lekkere dingen op tafel. Dat is niet allemaal even gezond voor de mens. Tijd om daar elkaar eens op te wijzen  

Aflevering 8 Seizoen 2

Has en Jas TVS webJas wil er wel eens even uit naar buiten. Hij belt de wep-bus en ze gaan naar het we-pus waar is dat ook al weer. Alles lijkt veranderd. Engels lijkt wel de voertaal geworden in Nederland. Oei, afrekenen daar hadden ze even niet aan gedacht.

Aflevering 7 Seizoen 2

Has en Jas TVS webHas denk dat hij een goed schaatser is maar Jas is daar niet van overtuigd dus volgt er een test op de sloot achter het huis. Has zakt algauw letterlijk door het ijs. Als het dan echt fout gaat schiet Jas toch maar vlug te hulp. Has rijdt geen klap-schaats maar een scheve-schaats.

Aflevering 6 Seizoen 2

Has en Jas TVS webWat doe je nu op een zaterdag Has? Jas wil graag dat Has weer eens in bad gaat maar hoe stel je dat aan de kaak? Misschien een beetje omslachtig maar uiteindelijk gaat Jas in bad en of Has nou ook is geweest dat zullen wij niet weten.

Aflevering 5 Seizoen 2

Has en Jas TVS webToen pissen, plassen werd is het gezeik begonnen zeggen ze wel eens maar Has en Jas kunnen ook behoorlijk over de zeik raken als het om "loeriën" gaat. Tegenwoordig gaan mannen ook zitten tijdens het plassen.

Aflevering 4 Seizoen 2

Has en Jas TVS webJas leest in de krant (waar anders in) dat je mee kunt naar Mars. Has denk dat het gaat over de chocolade fabriek in Veghel maar het artikel gaat over de planeet Mars. Als blijkt dat je dan wel heel lang van huis zult zijn, zeg maar niet meer terug komt, besluit Jas toch maar om niet mee te gaan.

Aflevering 3 Seizoen 2

Has en Jas TVS webHas & Jas zijn in een nieuwe samenstelling terug. Carnaval 2018 staat op het punt om te beginnen. Dan zien Has & Jas in de krant dat het liekesfist weer wordt gehouden in het citytheater daar willen ze wel eens naar toe. Voor ze het zelf weten staan ze op het podium te zingen. Maar teleurgesteld dat ze de finale niet hebben gehaald gaan ze thuis maar eens een goede borrel drinken.

Lees meer...

Aflevering 2 Seizoen 2

HasJas knopjeAls Has en Jas een brief krijgen van de DELA blijkt dat alleen Has is verzekerd. Jas vindt dat allemaal maar klets. Als ik dood ben dan de kortste weg naar de vuurkorf is zijn mening.

Lees meer...

Aflevering 1 Seizoen 2

HasJas knopjeJas probeert Has uit te leggen wat een bucketlist is. Has vindt dat maar allemaal klets tot hij bedenkt dat hij toch nog iets op zijn bucketlist kan zetten.

Lees meer...

Copyright 2021  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//