foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

spandoek twanvissers 2014In het Beeldarchief treft u beeldmateriaal over Schijndelse onderwerpen. Dit archief zal voortdurend worden uitgebreid met nieuwe items. DIT OVERZICHT IS CHRONOLOGISCH - de meest recenste film staat bovenaan. Wilt u een kopie van onze videoreportages, archieffilms en specials op DVD? Stuur dan een mailtje met uw naam, adres en telefoonnummer naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten voor een DVD zijn € 10,00 (incl. box + inlay en excl. verzendkosten). Voor archieffilms en specials gelden afwijkende prijzen. Neemt u daarover emailcontact op via de bestelservice van TVSchijndel.

Documentaire Jansen de Wit uit 2018

JedeWeherleeftdocuhenkhelsdingenOp 3 januari 1985 ging kousen- en sokkenfabriek Jansen de Wit uit Schijndel failliet. Tientallen jaren een blikvanger aan de buitenkant van Schijndel. De kolossale betonnen gebouwen van het familieconcern waren niet te missen. De fabriek voorzag ook duizenden mensen uit Schijndel en omgeving van werk.
Jansen de Wit werd al in de negentiende eeuw in Eindhoven opgericht door Martinus Jansen en Catharina de Wit, maar verhuisde in 1915 naar Schijndel omdat Philips in Eindhoven alle werknemers 'wegplukte'. "Toen ik in 1970 in Schijndel kwam wonen was de aftakeling van De Sok al begonnen", zegt Henk Helsdingen, die al meerdere documentaires maakte over Schijndel en Meierijstad.
Er zijn heus vaker films gemaakt over Jansen de Wit, maar deze nieuwe documentaire van 34 minuten toont beelden van het begin tot en met de ondergang.

Lees meer...

Stroomopwaarts door Henk Helsdingen - 2017

stroomopwaarts 1De Schijndelse film- en documentairemaker Henk Helsdingen is door de diverse heemkundekringen binnen Meierijstad benaderd om een half uur durende documentaire te maken over wat van grote historische waarde wordt gezien over de voormalige gemeenten die nu Meierijstad vormen. Als grote gemene deler voor deze documentaire geldt het water dat stroomt en de verbinding heeft middels bruggen. De documentairetitel 'Stroomopwaarts' is vooralsnog de drijfveer voor deze film. Nadat de heemkundekringen na 2 maanden beraad een gezamenlijk script hadden aangeleverd aan Helsdingen kon de Schijndelse documentairemaker aan de slag.

Lees meer...

Hét Gemeentehuis - 2017

archiefgemeentehuis 1Op 1 januari 2017 is Schijndel samen met Veghel en Sint-Oedenrode opgegaan in Meierijstad. Hierdoor kwam de functie van het Gemeentehuis in Schijndel te vervallen. Het gemeentehuis sloot voorgoed haar deuren. TVSchijndel nam in 2016 enkele malen intrek in het prachtige pand op de Markt in Schijndel. Dat resulteerde in een documentaire van bijna 30 minuten die begin 2017 tot stand kwam. Aan het woord komt onder andere Jetty Eugster, de allerlaatste burgemeester van Schijndel.

Lees meer...

Het Vennenpad, filmdocumentaire (vijf delen) van o.a. Henk Helsdingen - 2016

Brabants Vennenpad kaartjeOnder het oude 's-Hertogenbosch en rond het moderne Eindhoven ligt een authentiek stukje Brabant met riviertjes als de Dommel, waarlangs landgoederen, broekbossen, akkers en mooie dorpen liggen. Het Brabants Vennenpad staat garant voor een schitterende wandeling door bossen, langs vennen en over de heidevelden van de Kempen. De video's over Het Vennenpad werden gemaakt door Schijndelaren Henk Helsdingen, Gerard Eickmans en Wil Koolen. Het Brabantse Vennenpad is een wandelroute van 233 km in een wijde cirkel rond Eindhoven. Uiteraard stopt het drietal bij de mooiste vennen en bezienswaardigheden op deze route en maken uitstapjes over de grens. De vijf videoreportages geven u samen meer dan 100 minuten kijkgenot. Hieronder vindt u nog meer achtergrondinformatie over Het Vennenpad dat officieel uit 13 afzonderlijke te belopen wandelroutes bestaat.

Lees meer...

Romeinen in het Groene Woud een productie van Henk Helsdingen - 2014

Romeinen in het groene woud docu HenkDocumentairemaker Henk Helsdingen uit Schijndel heeft in 2013 en begin 2014 wederom een nieuwe documentaire gemaakt, dit keer over de Romeinen die 1900 jaar geleden in het Groene Woud zeer zichtbaar aanwezig waren. In de 1900 jaar daarna hebben onze voorouders het land een heel ander uiterlijk gegeven waardoor de makers al fietsend vooral hun fantasie moesten gebruiken om een beeld te krijgen van hoe het er destijds uitzag.

Lees meer...

Station Schijndel 1995

station schijndelIn 1995 maakten een aantal enthousiastelingen de film 'Station Schijndel'. Dit alles in verband met het Skêndels Carnaval in 1995. In deze film zijn de kinderoptocht Wijbosch, sleuteloverhandiging, carnavalsmis, carnavalsoptocht 1995 en de begrafenis van de Hopbeljanus te zien. Het programma werd destijds aan elkaar gespraat door 'Victor Vlagheide'

.[Tijdsduur: 39 minuten]  

Oradour-Sur-Glane, een Frans martelaarsdorp door Henk Helsdingen - 2013

Het drama van Oradour Sur GlaneOradour-Sur-Glane, een Frans martelaarsdorp
Zaterdag 10 juni 1944... in het Franse Oradour-sur Glane, een levendig dorpje in de Limousin, worden de bewoners aan het begin van de middag opgeschrikt door een vreselijk drama. Op die middag omsingelden SS'-ers het dorpje en sloten het hermetisch af. In korte tijd werden als vergelding voor een aanslag twee dagen eerder 642 mensen doodgeschoten of levend verbrand. Van de 648 dorpsbewonders overleefden dus slechts 6 mensen dit drama. 205 kinderen en 240 vrouwen werden bij deze tragedie gedood. Wat in Oradou-sur-Glane- gebeurd is, speelde zich eigenlijk ook af in het Nederlandse Putten.

Lees meer...

De totstandkoming en onthulling van het herdenkingsmonument ‘Spitfire’ 2013 – 17 september 2016

10spitfireonthulling17sept2016.jpgIn 2013 werd het idee opgepakt om in het Vlagheidegebied een monument te plaatsen ter nagedachtenis aan het vliegveld en de bevrijding van Schijndel en omgeving. Een idee van de toen 91-jarige Theo Jansen, zoon van de toenmalige stationschef Station Schijndel (Duits Lijntje) in oorlogstijd. Jansen die een boek schreef over het Vliegveld B.85 Schijndel, het vliegveld tussen Eerde en Schijndel dat in november 1944 werd aangelegd en een belangrijke rol heeft gespeeld in de bevrijding van Nederland. Dit monument dat ook als speeltoestel dienst gaat doen wordt uitgevoerd in de vorm van een vliegtuig [Spitfire]. Het college van B&W van Schijndel besloot op dinsdag 3 juni 2014 voor de realisering van het kunstwerk en speeltoestel. In februari 2013 werd al bekend dat bij het voormalige vliegveld in Schijndel een herdenkingsmonument gepland werd in de vorm van de Spitfire, plannen die twee initiatiefneemsters uit Schijndel hebben ontwikkeld en laten ontwikkelen. Cameramannen van TVSchijndel Harrie van Schijndel en Wim Vermeulen volgden de gehele bouw van 'The Spitfire' en brachten in november 2015 een bezoek aan één van de drie nog in leven zijnde Spitfire-piloot, de 94-jarige Leo Hendrikx uit Limburg, die zijn verhaal voor de camera deed over zijn belevenissen rond en boven Vlagheide.

Lees meer...

'Duthmala', documentaire over de Dommel van Henk Helsdingen - 2012

Duthmala dvdDe DVD "Duthmala" over de Dommel werd in december 2012 gepresenteerd in het Adviescentrum van de Rabobank Sint-Oedenrode - Schijndel. Documentairemaker en lid van TVSchijndel Henk Helsdingen heeft er 4 jaar over gedaan om deze unieke DVD af te ronden. Na het succes van zijn eerdere documentaire 'Sporen naar het Oosten' over het Duitse Lijntje, werd dit een documentaire over rivier de Dommel met als titel 'Duthmala'.

Lees meer...

Schijndelse Zusters van Liefde 175 jaar - 1836-2011

ZvL - wapen2011 was voor de Zusters van Liefde een bijzonder jaar. Het was in dit jaar 175 jaar geleden dat de congregatie is opgericht. 1 november is de Stichtingsdag en deze dag was dan ook een hoogtepunt in dit jubileumjaar. Maar daarnaast waren er gedurende het hele jaar activiteiten en bijeenkomsten, die alle in het teken stonden van dit jubileum. Äfbeelding: wapen van de Zusters van Liefde

Lees meer...

Ad Kooijmans in beeld, markant kunstenaar - 2010

Ad Kooijmans kunstenaarMarkant kunstenaar Ad Kooijmans
Het interview met deze markante en veelzijdige Schijndelaar Ad Kooijmans, geboren op 15 december 1950, veel te jong overleden op 21 september 2011, is opgenomen in dit TVSchijndel Beeldarchief. Tekst en beelden van Ad zijn opgenomen in het jaar van Schijndel 700 [in 2010] en geven een mooi beeld van deze bijzondere mens.

Lees meer...

Voormalige boomkwekerij van Doremalen maakt in 2013 plaats voor woningen, uniek stukje natuur - 2010

Voormalige boomkwekerij Van DoremalenAchter de hoge bomen langs de Structuurweg kruising stoplichten met Wijbosscheweg ligt een prachtig stukje natuur dat samen met het aangrenzende huis eigendom was van de in Schijndel bekende familie Van Doremalen die een boomkwekerij runde. Daarna is het gebied De Buitenhagen gaan heten waar woningbouw is gerealiseerd. Veel automobilisten reden aan dit verborgen natuurgebiedje steeds voorbij, niet wetend dat vroeger tot 1981 hier op dit terrein binnen de beukenhaag de Schijndelse gemeentewerf heeft gelegen. De grond kwam daarna in handen van een projectontwikkelaar. Het destijds bijbehorende huis aan de Wijbosscheweg wordt momenteel bewoond door architect Geert van der Heijden. Deze opnames van TVSchijndel zijn straks uniek want in de toekomst zal deze hoek van de Structuurweg met de Wijbosscheweg er heel anders uit gaat zien. De film is ter beschikking gesteld door de familie Van Doremalen.

Lees meer...

Schijndel700: 'Schijndel actief' - digitale fotoshow Fotoclub Schijndel [met muziek] - 2010

schijndel700Het jaar 2009 stond voor de gemeente Schijndel in het teken van het 700-jarig bestaan van Schijndel. Fotoclub Schijndel heeft in dit jaar op verzoek van de gemeente Schijndel bijna alle evenementen in en rond Schijndel in beeld gebracht.
Zondag 17 januari 2010 vertoonde Fotoclub Schijndel een hele speciale fotoshow met muziek over alle Schijndel700-evenementen van het jubileumjaar in 2009. Corrie Brekelmans, lid van Fotoclub Schijndel heeft een compilatie van de fototentoonstelling 'Schijndel 700 Actief' op dvd gezet met muziek. Deze wervelende digitale show brengt 32 Schijndel700-evenementen in beeld.

Lees meer...

Filmdocumentaire 'Schijndel700' [afstudeerproject] - 2009

schijndel700Op donderdag 12 maart 2009 ging er een half uur durende documentaire '700 jaar Schijndel' van de Schijndelse studenten Noël van Hooft en Anouk van Oorschot in première in het Elde College in Schijndel.

Lees meer...

'Sporen naar het Oosten' [Het Duitse Lijntje] een productie van Henk Helsdingen - 2008

Sporen naar het Oosten cover DVD1Wie vandaag de dag de schamele overblijfselen aanschouwt van de spoorlijn van de voormalige N.V Noord-Brabantsch-Duitse Spoorweg-Maatschappij, kan zijn ogen nauwelijks geloven, als hij in publicaties uit het begin van de vorige eeuw de spoorlijn van Boxtel naar Wezel tegenkomt in samenhang met de combinaties van plaatsnamen als Londen-Berlijn-St. Petersburg. Deze spoorwegmaatschappij is aan het einde van de 19e eeuw een slagader in het Europese vervoersnet.

Lees meer...

Verhuizing kunstwerk 'Vulnerability' van Paul Greenaway naar nieuwe plek in Gezondheidscentrum - 2008

Vulnerability 1Schijndel - Het kunstwerk 'Vulnerability' gemaakt door kunstenaar Paul Greenaway was vanaf 13 juni 2008 te vinden in de voormalige bibliotheek. Na de verhuizing van de bibliotheek naar Cultureel Centrum 't Spectrum moest er voor dit kunstwerk een nieuwe locatie worden gevonden.Het kunstwerk heeft daarna een nieuw 'thuis' gekregen in het Gezondheidscentrum aan de Steeg. Vrijdagmiddag 13 juni 2008 vond de feestelijke onthulling van dit kunstwerk plaats. TVSchijndel maakte een impressie van de restauratie van het kunstwerk tot en met de nieuwe plek in het Gezondheidscentrum. Kunstenaar Paul Greenaway woont in Adelaide in Australië.

Lees meer...

Schijndelse Legende 'Sleutje's Spook' - 2007

Sleutjes spook 1Het Sleutje's Spook
Een Schijndelse spooklegende zonder weerga. Het oorspronkelijke verhaal, bekend onder de titel 'Sleutje's Spook' (1885), is van Kanunnik T.I. Welvaarts.
Op 18 september 2007 werd de Schijndelse legende het  'Sleutje’s Spook' verfilmd. Drie jaar lang werd er door een vaste crew gewerkt aan 37 scenes op diverse locaties in Schijndel, waaronder de voormalige horecagelegenheid 'het Tunneke', de St. Servatiuskerk op de Markt en in de regio bij Kasteel Zwanenburg in [Heeswijk-]Dinter en in Middelrode [gemeente Sint-Michielsgestel] bij landgoed Seldensate.

Lees meer...

Onthulling monument ongedoopte kinderen - 2006

monument ongedoopte kinderenIn 2006 maakte Wim Vermeulen beeldopnames van de onthulling van het monument voor ongedoopte kinderen op de begraafplaats van de St. Servatiuskerk aan de Rietbeemdweg in Schijndel. Pastor Norbert Swagemakers is in deze video hierover aan het woord waarin u ook gedeelten van de herdenkingsplechtigheid kunt bekijken.

Lees meer...

Realisatie Schaapskooi Schijndel

Schijndel - In 2006 begon een groep vrijwilligers met de bouw van "De Schaapskooi". Voorafgaand aan de bouw werd in de zomer van 2005 nog een Vlaamse schuur afgebroken in Cromvoirt. De delen werden genummerd, vervoerd naar Schijndel en daar door vrijwilligers weer helemaal opgebouwd. Er werd gebruik gemaakt van de originele constructies. De onderdelen die verrot of versleten waren werden vervangen door onderdelen van de oorspronkelijke materialen. Alleen het rietdekken is uitbesteed aan rietdekkersbedrijf De Laat. Begin 2007 kwamen de eerste lammetjes en vond in maart de eerste lammetjesdag plaats. TVSchijndel volgde toen de ontwikkelingen en maakte daarvan dit video verslag.

Lees meer...

Ballonvaart [103-jarige] Schijndelaar Janus van Herpen - 2005

droomvluct Janus van HerpenJanus van Herpen, was hij de oudste Schijndelaar ooit? [Geboren op 21 mei 1902 en overleden op 22 juni 2007]. Janus was op 1  mei 2005 103 jaar oud en had nog een bijzondere wens die hij nog graag in vervulling zou zien gaan. Er zullen op deze wereld slechts enkelen zijn die op 103-jarige leeftijd nog graag een ballonvaart maken. Deze unieke happening werd dankzij het enthousiasme van de verzorging en directie van het Mgr. Bekkershuis op 1 mei van dat jaar voor hem mogelijk gemaakt. Uniek dat zeker, maar de voor zijn leeftijd nog perfecte gezondheid maakte dit voor hem mogelijk en daar was hij dankbaar voor. Alles heeft hij in zijn leven al beleefd, echter een ballonvaart stond nog op zijn verlanglijstje.

Lees meer...

'Blik op Schijndel', door Henk Helsdingen - 2005

Blik op Schijndel 2005'Blik op Schijndel': historie van Schijndel, toe en nu
VideoClub Schijndel [VCS] gaf in 2004 aan zijn leden een clubopdracht om een film te maken over de historie van Schijndel. In januari 2005 heeft Henk Helsdingen zijn clubopdracht volbracht.

Lees meer...

'Kunst of Lourdes' met Harrie van den Heuvel - 2005

Harrie van den Heuvel groenteboerGroenteboer en kunstenaar
Is het 'Kunst of Lourdes?' Deze vraag kon men het beste stellen aan Harrie van den Heuvel zèlf. Bij velen in Schijndel was Harrie bekend als de groenteboer van de wekelijkse Mèrt. Deze markante Schijndelaar maakte ook kunstwerken. Veel van zijn kunstwerken waren te zien bij Harrie thuis op het Elde maar zijn ook nog altijd langs de wegen in en rond de Borne te zien. TVSchijndel ging in 2005 op bezoek en bracht Harrie en zijn kunstwerken in beeld. In 2013 is Harrie thuis overleden.

Lees meer...

Schijndel vanuit de lucht - 2004

Schijndel vanuit de lucht 1Bekijk Schijndel ook eens vanuit de lucht. In het nog droneloze tijdperk waren het voor die tijd unieke luchtopnames, weliswaar wat bibberig maar toch. Deze luchtopnamen zijn gemaakt in de zomer van 2004. Misschien zijn uw huis of bedrijf nog te herkennen.

Lees meer...

De 'Beemd-hut' en haar verleden.... - 2004

Opening de Beemdhut 2Vanaf 1973 tot aan 1 januari 2007 verwierf de Beemd-hut een bijzondere plek in de harten van vele Schijndelse clubs en verenigingen die jarenlang hun clubavond konden houden. De Beemd-hut werd op 5 mei 1973 door de toenmalige burgemeester de heer A. van Tuyl geopend. In juni 2011 kwam er definitief een eind aan de Schijndelse Beemd-hut en viel dit unieke gebouw ten prooi van de slopershamer.

Lees meer...

Parochie Boschweg 75 jaar - 2004

parochie boschweg 75 jaarOprichting Parochie
Bij bisschoppelijk schrijven van 23 januari 1928 werd de parochie aan de Boschweg opgericht, toegewijd aan Onze Lieve Vrouw van de Heilige Rozenkrans, daarna als zodanig bekend.
Als bouwpastoor werd benoemd A. J. Pessers destijds kapelaan van St. Jacob in 's-Hertogenbosch. Dhr. Pessers was de stichter van deze parochie.

Lees meer...

Grote brand houthandel L.P. Rolle - 2003

houthandel L.P. RolleInferno
Een grote uitslaande brand heeft in de nacht van 22 op 23 maart 2003 houthandel L.P. Rollé aan de Duinweg in Schijndel in de as gelegd. De brand leidde binnen een uur tot een waar inferno, dat op kilometers afstand te zien was. De metershoge vlammen waren al zichtbaar vanaf de Structuurweg, terwijl de knallen van het brandende hout tot in Wijbosch hoorbaar waren. Ondanks het nachtelijke uur was er veel publiek op de been, dat door de politie op veilige afstand werd gehouden.

Lees meer...

In hogere sferen met ballonvaarder Frans van Hooft - 2003

In hogere sferen 2Hoe veilig is ballonvaren en wat er bij komt er allemaal bij kijken? Dat is allemaal te zien in deze reportage 'In hogere sferen'. In het voorjaar van 2003 maakte de voormalige TV-ploeg van de LOS [Lokale Omroep Schijndel], daarna vrijwilligers bij TVSchijndel, een verslag over de bekende Schijndelse ballonvaarder Frans van Hooft en zijn team. De ballonvaart ging van Schijndel naar Vinkel.

Lees meer...

Pastoor Christ Vinken 60-jarig priesterschap - 2001

Pastoor Christ VinkenJubileum  

In 2001 was het zestig jaar geleden dat pastoor Christ Vinken verbonden werd met de Paulusparochie op de Hoevenbraak in Schijndel.

Lees meer...

Momentopname Hoofdstraat 1999-2000

Hoofdstraat schijndelHet was een opdracht van de Videoclub Schijndel om een momentopname in beeld te brengen van het Schijndelse centrum, de Hoofdstraat en de Markt bij de jaarwisseling 1999/2000. Het geeft een tijdsbeeld van de winkelpromenade rond de eeuwwisseling.

Lees meer...

Jet Geerkens, actief in onderwijs, parochies en congregaties [1921 - 2003] - 2000

Jet GeerkenJet Geerkens
Niet voor niets is het plein rond het Cultureel Centrum 't Spectrum naar Jet Geerkens vernoemd. Een voor Schijndel uniek persoon die op allerlei sociale gebieden zeer actief was. Haar beroep vond zij in het onderwijs, ook eventjes met een sprongetje naar Son en Den Dungen, maar haar thuis was en bleef Schijndel. Niet alleen was zij actief in het onderwijs maar daarnaast ook binnen de Schijndelse parochies en Congregaties.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - Jan de Jong [radiomaker] - 1999-2001

 
serie mensen24-delige serie TV-programma 'Mensen' is in de jaren 1999-2001 uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel].
Aan het woord komen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby.
De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.
 

Aflevering radiomaker Jan de Jong
Radiomaker Jan de Jong heeft in het jaar 2000 een recordpoging ondernomen in het kader van het Guinness World Records-boek. Jan heeft toen een nieuw [achteraf kortstondig] record 'onafgebroken radiomaken' gezet. Helaas voor Jan is het record kort daarna opnieuw gebroken.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - John de Graaf [tractorpulling] - 1999-2001

serie mensen24-delige serie TV-programma 'Mensen' is in de jaren 1999-2001 uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel].
Aan het woord komen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby.
De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - Gerard van Kaathoven [amateurarcheoloog] - 1999-2001

serie mensen24-delige serie TV-programma 'Mensen' is in de jaren 1999-2001 uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel].
Aan het woord komen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby.
De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - Danny Kleinholtz [Dinosaurusverzamelaar] - 1999-2001

serie mensen24-delige serie TV-programma 'Mensen' is in de jaren 1999-2001 uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel].
Aan het woord komen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby.
De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - Ben van Berkel [modelbouwer] - 1999-2001

serie mensen24-delige serie TV-programma 'Mensen' is in de jaren 1999-2001 uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel].
Aan het woord komen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby.
De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - Ad Langenhuijsen [vogelkastenmaker]] - 1999-2001

serie mensen24-delige serie TV-programma 'Mensen' is in de jaren 1999-2001 uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel].
Aan het woord komen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby.
De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - Jos van de Wijdeven [en zijn grienden] - 1999-2001

serie mensenDe 6-delige serie TV-programma ‘Mensen' werd in de jaren 1999-2001 in 6 delen uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel]. Aan het woord kwamen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby. De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - Jan Kluijtmans [aquarium] - 1999-2001

serie mensen24-delige serie TV-programma 'Mensen' is in de jaren 1999-2001 uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel].
Aan het woord komen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby.
De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - Erny Vermeulen [kippenverzamelen] - 1999-2001

serie mensen24-delige serie TV-programma 'Mensen' is in de jaren 1999-2001 uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel].
Aan het woord komen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby.
De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.

Lees meer...

Serie 'Mensen' - Anja Popelier [Weidevogelgroep Schijndel] - 1999-2001

serie mensen24-delige serie TV-programma 'Mensen' is in de jaren 1999-2001 uitgezonden via de LOS [Lokale Omroep Schijndel].
Aan het woord komen Schijndelaren met een bijzonder beroep of hobby.
De afzonderlijke films, naar een idee van Wim Vermeulen, zijn in samenwerking met het Video Team Schijndel, tot stand gekomen.

Lees meer...

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

Bloemboetiek

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

Scootmobielen Veghel

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

The Social Club

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

20 FIT

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

De Verfzaak

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

Vakmeester Guus

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//