foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

IJspret tijdens Winterpark in Schijndel

winterpark - impressie - 1Schijndel - Het Winterpark Schijndel is, net als twee jaar geleden, een initiatief van SOS 700. Een stichting van Schijndelse ondernemers die de ambitie heeft om zich in te zetten voor de Schijndelse samenleving. Van 12 december 2013 tot en met 5 januari 2014 ligt er in het centrum vanSchijndel weer een schaatsbaan, maar deze keer geen overdekte. Tussen de kerk en De Glazen Boerderij kunnen bezoekers de schaatsen onderbinden voor een sfeervol rondje op de schaatsbaan. Het winterpark bestaat dus uit een onoverdekte schaatsbaan, een speciale kinderijsbaan en een sfeervolle tent van zo’n 300 m2. Gedurende vier weken worden er verschillende activiteiten georganiseerd zowel op het ijs als in de tent. Het Winterpark wordt op donderdagavond 12 december officieel geopend in aanwezigheid van sponsors en genodigden. Daags erna op vrijdag 13 december vindt om 18.00 uur de Grand opening voor het publiek plaats. Meer informatie hierover en een greep uit een aantal festiviteiten op het Winterpark vindt u hieronder, maar ook een aantal impresissies van het Winterpark zoals het er uit komt te zien.

winterpark - kaart
winterpark - impressie - 2
Winterpark - impressie - 3
Winterpark - sfeerimpressie
Winterpark - sfeerimpressie - 2
Oprichting Stichting Winterpark

Op 2 oktober jl. ondertekende het bestuur van Stichting Winterpark Schijndel het contract en hiermee werd de oprichting van Stichting Winterpark Schijndel een feit. Het bestuur bestaat uit Maria van de Westelaken (voorzitter), Veronique Korsten (Commercie), Lodewijk Brust (penningmeester), Robert van den Brand (Facilitair en Horeca), Rob Baas (Activiteiten) en Joep van Liempd (Marketing en PR).
 
Sponsoring
Door de handen ineen te slaan is er voor gezorgd dat iedereen dit jaar kan genieten van een schaatsbaan. Sponsoring is hierbij onontbeerlijk. De schaatsbaan wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. C1000, De Wit Schijndel, CreativeCreation, Synergie en HLB Van Daal en Partners. Fantastisch om in deze sombere economische tijden sponsoren te vinden. De gemeente heeft ervoor gezorgd dat de stroomaansluiting geregeld is en draagt bij in de energiekosten.
 
Catering en maatschappelijke stage
Het winterpark is zoveel als mogelijk een Schijndels evenement. Pakhuyzz Van Zoggel Catering neemt de horeca voor zijn rekening. Vele vrijwilligers zetten zich in om de schaatsbaan tot een succes te maken. Zo houden leerlingen van het Elde College zich bezig met allerlei taken rondom de schaatsbaan in het kader van maatschappelijke stage.
 
Diverse activiteiten
Er worden diverse activiteiten gehouden, hierbij kun je denken aan ‘sterren dansen op het ijs’ of çurling. Kortom, winterpret voor jong en oud.
Curling
Curling op zijn Schijndels is curling met een knipoog. Dat wil zeggen dat we niet helemaal spelen met de officiële spelregels en spelmaterialen, niet met curlingstenen maar met fluitketels. Het is een combinatie van curling, jeu des boules en bowlen. Iedereen kan het, zelfs wanneer je nog nooit van curling hebt gehoord. In principe is het elke avond van 19.00 uur tot 22.00 uur mogelijk één of twee curlingbanen gedurende een uur te reserveren. Alleen op woensdagavond 18 december zal het gehele winterpark in het teken staan van het grote Skijndels Curlingtoernooi en wordt er door diverse teams gestreden voor de Wisselbeker en is individueel curlen niet mogelijk. Daarnaast is het mogelijk dat tijdens uw spel elders in de tent van het winterpark een andere activiteit is georganiseerd zoals de Duitse Bierpullenavond of een Skijndelse Après Skaats Party. Misschien een leuke combinatie. Per curlingbaan kan er per uur met maximaal 5 personen gespeeld worden.
 
Organisatie
De organisatie bestaat uit Maria van de Westelaken (voorzitster), Veronique Korsten (commercie), Lodewijk Brust (penningmeester), Robert van den Brand (facilitair en horeca), Rob Baas (activiteiten) en Joep van Liempd (marketing en pr).
 
Opening voor genodigden
Donderdag 12 december
19:00 Ontvangst sponsoren en genodigden
19:30 - 20:00 Toespraak(en) openingshandeling
20:00 - 23:00 Festiviteit sponsoren en genodigden
20:30 - 23:00 Open Wintercafé
 
Opening voor publiek
Vrijdag 13 december
10:00 - 15:30 Schoolschaatsen
15:30 - 22:00 - Open schaatsen
18:00 Grand opening
 
Selectie uit festiviteiten op het Winterpark
• Curling bij C-1000 Winterpark Schijndel
• Een deel van de ijsbaan (kinderbaan) is ’s avonds het domein voor Curling op zijn Schijndels. Een gezellig en verrassend spel om te spelen, als gezin, met vrienden, met uw personeel of uw gasten. Schuif de fluitketel in het juiste vak en pak de punten.
• Maandagavond 16 december Smartlappenfestival
• Diverse dagdelen gereserveerd voor schoolschaatsen
• Donderdagavond 19 december Bierpullenfest aan de lange tafel met Die drei Dörfer muzikanten
• Vrijdagavond 20 december Skijndel Apres Skaatsparty met happy anderhalfhour
• Zaterdagavond 21 december Winterse piano avond met Lucien Martin
• Zondagavond 22 december  Back to the 70’s / 80’s op vinyl dansen op de verlichte discovloer
• Maandagmiddag 23 december Kerstmiddag voor de kids
• Dinsdagavond 24 december Kerstavond met All you need is love
• Donderdagavond 26 december 't Kerstmutsen Gala
 
winterpark logoMeer informatie
Meer agendafestiviteiten kunt u vinden via www.winterparkschijndel.nl.

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

Easypos

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

Twan Vissers

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

Guus Auto Service

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2021  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//