foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Vanaf 9 november op TVSchijndel.nl: 'Sinterklaas en het geheim van de verdwenen schoenen'

sint2Schijndel - Nog eventjes en Sinterklaas komt weer aan in Nederland. TVSchijndel.nl start vanaf zaterdag 9 november weer dagelijks met een spannende 8-delige Sinterklaasserie (trailer in video). Een serie waaraan ruim 60 vrijwilligers een heel jaar hebben gewerkt. Allemaal met één doel: Een geweldige Sinterklaastijd voor alle kinderen in Schijndel. Dit wordt de vijfde Sinterklaasserie van TVSchijndel die landelijk geroemd wordt om haar kwaliteit. De sprookjesachtige Sinterklaasserie belooft ook dit jaar weer spannend te worden maar humor en hilariteit zullen de boventoon gaan voeren [zie onder 'lees meer']. Kijk van 9 tot en met 16 november a.s. elke dag naar een nieuwe aflevering op de speciale Sinterklaaspagina van deze wesite waarop alle afleveringen te zien zijn. Kinderen kunnen hierop nog veel meer bekijken en beluisteren. Hieronder vindt u meer informatie over de Sinterklaasactiviteiten van TVSchijndel. Zo houdt TVSchijndel een actie voor de Schijndelse voedselbank 'Een suprise van naar kind' om iedereen een mooi feest te bezorgen... 


5e Sinterklaasserie - korte beschrijving
Kai [Max Schevers] krijgt al jaren niks in zijn schoen van Sinterklaas. Hij is erg verdrietig en besluit dit jaar zelf naar Spanje af te reizen. Hij wil Sinterklaas gaan vragen waarom hij al die jaren overgeslagen wordt. Zijn tante Truus [Christel de Laat] vergezelt hem. Maar waarom wil ze eigenlijk mee? En wat doen die zeven Bengeltjes in Schijndel en verschijnen er overal grote en kleine dozen? En dan verdwijnen er ook nog heel veel schoenen in Schijndel en Spanje...

Alle bekende pieten komen weer naar Schijndel dit jaar! Trubbelpiet, Fluitpiet, Tjipo, Tjapo, Feepiet, Slaappiet, Keukenpiet, Pakjespiet, Hoofdpiet en niet te vergeten Sinterklaas.

Actie van TVSchijndel
Parallel aan de serie waarin hoofdrolspeler Kai al jaren niets in zijn schoen krijgt, wil TVSchijndel dit jaar een actie houden van kinderen voor kansarme Schijndelse kinderen. We vragen aan alle Schijndelse kinderen om op school of thuis die week een doos te vullen met spulletjes die ze graag willen schenken aan kinderen die het wat minder hebben. Sinterklaas zelf zal tijdens de intocht op de Markt de dozen overhandigen aan Stichting voedselhulp uit Schijndel. Zij zullen zorgen dat de dozen op de juiste plek komen.
De kinderen mogen zelf bepalen hoe ze dit organiseren. Bijvoorbeeld:
- Eén grote versierde schooldoos met daarin verzamelde spulletjes
- Eén of meerdere kleinere versierde dozen verzameld vanuit een cluster klassengroepen
- Eén of meerdere kleinere versierde dozen verzameld vanuit één klassengroep
- Eén versierde doos per kind
- ?
Alle Schijndelse basisscholen
Alle Schijndelse basisscholen werken mee aan deze actie. Een unieke Schijndelse actie waarbij ieder kind in Schijndel een fijne Sinterklaastijd met gevulde schoenen tegemoet kan zien.
De première van de serie vindt plaats op woensdag 6 november vanaf 20.15 uur in de blauwe zaal van ’t Spectrum in Schijndel. Ook zal symbolisch de actie “Een surprise van naar kind” gestart worden. Samen met medewerkers van Voedselhulp Schijndel zal de burgemeester van Schijndel, mevrouw Eugster, het startsein geven.

Intocht
Zondag 17 november zal Sinterklaas weer ingehaald worden in Schijndel. En daar zijn alle pieten van Sinterklaas weer bij om er één groot feest te maken met alle kinderen uit Schijndel. De stoet vertrekt vanaf de Vink om 13.30u en de intocht loopt via winkelcentrum ’t Zuid [13.40u], de Markt [14.40u] naar de Boschweg [15.40u]

Sinterklaasfeest TVSchijndel
Op zaterdag 23 en zondag 24 november is er in het Elde College te Schijndel weer het grote Sinterklaasfeest van TVSchijndel. De drie voorstellingen zijn geheel uitverkocht. Op zaterdag 5 oktober waren binnen een half uur 1300 kaarten verkocht en de overige 800 waren ook direct weg. Het belooft weer een mooi feest te worden dankzij de honderd vrijwilligers en sponsoren die een betaalbaar feest mogelijk maken voor Schijndel. De voorstellingen beginnen op zaterdag om 14.30u en zondag om 10.30u en 14.30u. Een uur voor aanvang gaat de zaal open.


Voor al het andere (Sinterklaas)nieuws kijk je op TVSchijndel.nl met vanaf begin november een speciale Sinterklaas-pagina.

sint1  sint3

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

Easypos

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

Twan Vissers

Klik > website

Klik > Website

Guus Auto Service

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

De Sok

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2021  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//