Schijndel - De KomEet aan de Hoofdstraat in Schijndel is genomineerd voor de Cafetaria Top 100-Publieksprijs. Ondernemers Stefan en Katja van Oss die al jarenlang hard voor hun zaak hebben gewerkt hopen op uw stem. Een plek in de top 100 zou voor hen een mooie waardering betekenen voor al het werk wat zij afgelopen jaren in de zaak hebben gestopt. Stefan werkt al sinds zijn 18e jaar in deze zaak in Schijndel. Na ruim 12 jaar heeft Stefan samen met Katja de zaak overgenomen. Na de overname werd de zaak compleet onderhanden genomen. Samen met hun medewerkers hebben ze er naar eigen zeggen een topzaak van gemaakt. Stefan: "Wij streven ernaar dat onze gasten even gezellig een hapje kunnen eten bij ons. Dat kan een frietje zijn maar ook een heerlijk vers broodje of een schotel." Stefan en Katja blijven samen met hun personeel in gastvrijheid en verse producten investeren. Ook innoveren hoort daarbij getuige het onlangs geïntroduceerde Swirl-concept waarbij klanten een eigen ijsje kunnen creëeren door het kiezen van vijf toppings die vervolgens tot een uieke beker ijs worden gemixt. Beide ondernemers hopen dat vele Schijndelaren maar ook vele vaste gasten van buiten Schijndel een stem willen uitbrengen op Restaria Lunchroom De KomEet.
Stem uitbrengen
U kunt uw stem uitbrengen op de Restaria De Komeet via deze link.
Ook 't Stamhuijs [foto rechtsonder] is genomineerd voor deze publieksprijs.
Cafetaria / Eeterij ‘t Stamhuijs aan de Boschweg in Schijndel, staat naar eigen zeggen voor snacks van topkwaliteit. Het assortiment bestaat uit een selectie van de lekkerste snacks aangevuld met ambachtelijke gerechten uit eigen keuken onder de naam 'Stamhuijsgemaakt'. De beste kwaliteit in Stamhuijsgemaakte menu's, oosterse ossehaas puntjes, ossehaas biefstuk, Stamhuijs puntjes, saté menu, shoarma menu, sparerib menu, spare-ribs menu, lekkerbek menu, macaroni menu.